Buitensportactiviteiten

Buitensportactiviteiten

Naast het klimmen bieden we bij Klimbos Veluwe in Apeldoorn ook buitensportactiviteiten aan. Vanaf juni zijn deze activiteiten beschikbaar. Boeken kan uiteraard nu al! Breid je klimuitje uit met handboogschieten en Archery tag en ga samen met je groep het avontuur aan. De combinatie van klimmen en buitensportactiviteiten is ideaal voor een familie- of bedrijfsuitje en scholen. Natuurlijk is het ook leuk om de competitie aan te gaan met je vrienden of sportteam. Waar wacht je nog op?

Meer dan klimmen alleen
Vanaf 8 jaar en vanaf 10 personen kun je kiezen voor archery tag of/en boogschieten. Elke activiteit duurt 1,5 uur voor maximaal 15 personen voor boogschieten en maximaal 16 personen voor archery tag per sessie. Het tarief voor groepen vanaf 10 personen is € 11,50 p.p per activiteit. Wanneer je archery tag en boogschieten boekt, ontvang je 17,5% korting op de totaalprijs.

Archery tag
Je staat midden op het speelveld en concentreert je maar op één ding: het uitschakelen van je tegenstander! Schieten doe je niet zomaar, want het aantal pijlen zijn beperkt. Lukt het jou om als sterkste van de groep over te blijven?

Handboogschieten
Je begeeft je in het bos, de vogels fluiten en de wind waait door de bomen. Je zintuigen staan op scherp, want je weet wat je te doen staat. Je gaat recht op het doel af en staat klaar om te richten. Lukt het jou om in de roos te schieten?

Buitensportactiviteiten voor scholen
Schooltarief buitensportactiviteiten
Vanaf 8 jaar en vanaf 30 leerlingen geldt het schooltarief voor buitensportactiviteiten. Elke activiteit duurt 1 uur. Het tarief tot 90 personen is € 7,50 p.p.

Kortingen
Archery tag of boogschieten 90+ – 20% korting op de totaalprijs (€ 1,50) € 6,- p.p.
Archery tag + boogschieten – 33% korting op de totaalprijs (€ 4,95) € 10,05 p.p.