Zo bezoek je veilig het Klimbos tijdens de coronamaatregelen

15 April 2021

Goed nieuws: al onze klimbossen zijn open! Omdat onze klimbossen in de open lucht zijn en we klimmen met kleine groepen, is het een ideale locatie voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest in de buitenlucht tijdens de coronamaatregelen.

Zo zorgen we voor een veilige klimervaring:

  • We klimmen in groepen van vier personen zodat iedereen voldoende afstand kan houden.
  • Het gezelschap mag groter zijn, maar we verzoeken alle groepen om het aantal niet klimmende toeschouwers te beperken.
  • Op dit moment kunnen bezoekers klimtickets alleen online bestellen. Daardoor weten we precies welke groepen er in het Klimbos zijn en zorgen we voor een goede spreiding van bezoekers over de dag. Dit betekent overigens ook dat er minder wachttijden zijn. Je hebt alle tijd om te klimmen.

Bestel je klimtickets.

Corona-regels voor bezoekers en medewerkers van het Klimbos

We vragen iedereen om niet naar het Klimbos te komen als zij of iemand in hun huishouden gezondheidsklachten hebben zoals verkoudheid, hoesten, benauwdheid en koorts.

Als iedereen in huis 24 uur geen klachten heeft, zijn bezoekers welkom bij het Klimbos. Daarnaast verzoeken we bezoekers om 10 dagen thuis te blijven als iemand in hun huishouden positief getest is op het coronavirus. Dit geldt ook voor alle werknemers.

Informeer kinderen over de algemene veiligheids- en hygiëneregels en vraag ze om de aanwijzingen van de begeleiding op te volgen.

Iedereen houdt 1,5 meter afstand bij het klimmen en in het bos.

Was je handen voor en na bezoek aan het Klimbos. In het Klimbos zelf zijn voldoende waspunten en er is hygiënische handgel beschikbaar, daarnaast reinigen we de klimmaterialen regelmatig.

De instructeurs houden altijd minimaal 1,5 meter afstand van de gasten. Alleen bij noodsituaties zoals blessures, problemen bij aantrekken van de klimgordels of angst kan het nodig zijn dat een medewerker binnen 1,5 meter van de klimmer komt. Vragen? Neem dan contact met ons op via.

Deel dit verhaal

Wähle einen Ort

Die Orte sind alle einzigartig, aber eines haben sie gemeinsam: die wunderschöne Umgebung.

Alle unsere Kletterwälder befinden sich in echten Wäldern, in denen wir nicht mit Kletterstangen arbeiten. Dies gibt das beste Klettererlebnis! Wir bauen und warten die Strecken selbst und werden von außen auf Sicherheit geprüft. Unser Personal ist geschult um Sicherheitshinweise zu geben dich die beste Erfahrung zu bieten. Ein Tag zum erinnern!