Escaperooms NL

ESCAPEROOMS

in Apeldoorn

Op onze prachtige locatie in Apeldoorn bieden wij de keuze uit twee Escaperooms en twee Junior Escaperooms.

Een escaperoom is een groepsactiviteit/ -spel waarbij je als team de opdracht krijgt om binnen 60 minuten uit deze room te ‘ontsnappen’. Dit moet je doen door middel van samenwerking, speurwerk, communicatie en fysieke inspanning te gebruiken bij verschillende experimenten. Onze escaperooms ‘Het Simiae Instituut’ en ‘De Werkplaats’ zijn speelbaar voor iedereen vanaf 16 jaar, ongeacht fysieke conditie. Onze Junior Escaperoom is speciaal voor kinderen van ca. 10 – 16 jaar. Hebben jij en je vrienden, familie of collega’s de muscles en de brains om te ontsnappen?

 

Type Escaperooms

Het Simiae Instituut – Staat bekend als de meest actieve escaperoom van Nederland! Niet alleen ‘brains’ zijn hier een must maar ook fysieke inspanning is noodzakelijk.

De Werkplaats – Ben je al eerder in een escaperoom geweest? Dan is deze escaperoom iets voor jullie! Dit is werkelijk een 2.0 versie op het gebied van escaperooms. Kunnen jullie deze kamer ook aan?

Junior Escape ‘het Laboratorium’ – Actieve junior escaperoom. Speciaal voor kinderen van ca. 10 – 16 jaar. Met superleuke fysieke uitdagingen.

Junior Escape ‘de Geheime kamer’  Actieve junior escaperoom. Speciaal voor kinderen van ca. 10 – 16 jaar. Een room voor vindingrijke speurneuzen.

Beide junior Escaperooms zijn leuk voor een kinderfeestje!

 

Tarieven

Volwassenen Escaperooms: € 22,50 per persoon (minimaal 4 personen)
Junior Escaperooms: € 20,00 per persoon (minimaal 4 personen).

Voor een bezoek aan een van onze escaperooms rekenen wij 1½ uur, waarbij je 60 minuten daadwerkelijk de room speelt. De overige tijd is gerekend voor de ontvangst met een kopje koffie of thee, introductie/ instructie van het spel, dit zit allemaal bij de prijs in berekend.

Er kunnen maximaal 8 personen tegelijk in een escaperoom. Kom je met meer personen, geen probleem! Dan zullen wij de groep opdelen in meerdere teams over onze rooms. Het is dus ook mogelijk voor grotere groepen om bij ons een escaperoom te spelen.

Escaperoom reserveren

  1. *
  2. *

Tarieven Escaperooms


Volwassene € 22,50
Junior € 20,00
De prijzen zijn per persoon. Een escaperoom kan vanaf 4 personen gereserveerd worden.

Neem om te reserveren contact met ons op.

Contact Escaperooms


Sportpark Orderbos 35A
7313 HN Apeldoorn

veluwe@klimbos.nl
088 554 66 36

Praktische informatie Escaperooms


Er is parkeergelegenheid aanwezig waar je kunt parkeren tegen gemeentelijk tarief. In 2018 kost een dagkaart € 8,30. De parkeerplaats is eigendom van gemeente Apeldoorn en wordt beheerd door Accres.