Kinderfeesjes Brabantse Wal

Kinderfeestjes

In Klimbos Brabantse Wal

Ben je op zoek naar de leukste locatie voor jouw verjaardag? Vier je kinderfeestje in Klimbos Brabantse Wal! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je het avontuur aan. Hoe hoger de routes, hoe moeilijker het wordt.

Het reserveren van een kinderfeestje kan eenvoudig online. Je kiest de juiste tickets, datum, starttijd en vervolgens is het mogelijk het klimuitje te upgraden tot een kinderfeestje. Bij Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom zijn er zeven verschillende arrangementen te kiezen. Welke je ook kiest, het wordt een onvergetelijke dag!

De Dunne Den

+ € 2,00 per persoon

 

Bij De Dunne Den krijgen alle kinderen tijdens de pauze een glas limonade, zoveel als ze lusten! In de instructie krijgt de jarige een cadeautje van de instructeur. Na het klimmen krijgen alle kindereen een echt Klimbos diploma.

Inclusief:

– Klimdiploma
– Limonade
– Cadeautje jarige

De Fijne Spar

+ € 3,00 per persoon

 

Bij De Fijne Spar krijgen alle kinderen tijdens de pauze onbeperkt limonade met een zakje chips. In de instructie krijgt de jarige een cadeautje van de instructeur. Na het klimmen krijgen alle kindereen een echt Klimbos diploma.

Inclusief:

– Klimdiploma
– Limonade
– Zakje chips
– Cadeautje jarige

De Reuze Spar

+ € 7,50 per persoon

 

Bij De Reuze Spar krijgen alle kinderen tijdens de pauze onbeperkt limonade. In de instructie krijgt de jarige een cadeautje van de instructeur. Na het klimmen staan de frietjes met snack klaar. Bij de afsluiting van het feestje krijgen alle kinderen een echt Klimbos diploma.

Inclusief:

– Klimdiploma
– Limonade
– Friet & snack
– Rakket / peer ijsje
– Cadeautje jarige

Friet en snack volwassene

+ € 5,50 per persoon

 

Voor volwassenen hebben we een apart arrangement voor frietjes en een lekkere snack.

Inclusief:

– Friet & Snack

 

 

Het Pannenkoekenfeest

+ € 5,25 per persoon

 

Bij Het Pannenkoekenfeest krijgen alle kinderen een lekkere kinderpannenkoek in het Boomhutrestaurant. In de instructie krijgt de jarige een cadeautje van de instructeur. Bij de afsluiting van het feestje krijgen alle kinderen een echt Klimbos diploma.

Inclusief:

– Kinderpannenkoek
– Cadeautje jarige
– Klimdiploma
– Een muntje voor de ‘altijd prijs grijpkraan’

Het Pannenkoekenfeest deluxe

+ € 7,55 per persoon

 

Bij Het Pannenkoekenfeest krijgen alle kinderen een lekkere kinderpannenkoek en een drankje in het Boomhutrestaurant. In de instructie krijgt de jarige een cadeautje van de instructeur. Bij de afsluiting van het feestje krijgen alle kinderen een echt Klimbos diploma.

Inclusief:

– Kinderpannenkoek
– Drankje
– Cadeautje jarige
– Klimdiploma
– Een muntje voor de ‘altijd prijs grijpkraan’

Pannenkoek volwassene

+ € 7,15 per persoon

 

Voor de volwassene is er de volwassene Pannenkoek.

Inclusief:

– Pannenkoek naturel voor volwassene

 

 

 

 

EEN KINDERFEESTJE RESERVEREN?

Het boeken van een arrangement t/m 15 personen kan alleen online. Vanaf 15 personen vragen we contact op te nemen via 088 554 66 36  of veluwe@klimbos.nl

Handig om te weten!

Je reserveert alleen voor de klimmers. Ouders en begeleiders hoeven geen ticket te kopen en kunnen lekker vanaf de grond kijken en toezicht houden.

Ja, aan de kassa kun je een extra kaartje kopen. Handig als je niet zeker weet met hoeveel personen je bent. We raden wel aan van tevoren te reserveren om zeker te zijn van een starttijd.

Met een minimale reikhoogte van 1.30m mag er geklommen worden. Met een juniorticket kun je de juniorroutes klimmen. Voor een jongere ticket moet je een reikhoogte van 1.60m hebben. Met een jongere ticket kun je alle routes klimmen. Let op: tot 12 jaar dient een volwassene toezicht te houden bij de groen, blauw en bruine routes. Voor de rode, zwarte en grijze routes dient er een volwassene mee te klimmen.

Het is niet mogelijk om geld terug te geven voor een ticket. Je ontvangt van ons een tegoedbon om een andere keer te komen klimmen.

Nog vragen? Ga naar de veelgestelde vragen.