Kinderfeestje Achterhoek

Kinderfeestje Achterhoek

Maak je klimuitje compleet

Ben je op zoek naar de leukste locatie voor jouw verjaardag? Vier je kinderfeestje in Klimbos Achterhoek! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je het avontuur aan. Hoe hoger de routes, hoe moeilijker het wordt.

Het reserveren van een kinderfeestje kan eenvoudig online. Je kiest de juiste tickets, datum, starttijd en vervolgens is het mogelijk het klimuitje te upgraden tot een kinderfeestje. Bij Klimbos Achterhoek in Ruurlo zijn er vier verschillende arrangementen te kiezen. Welke je ook kiest, het wordt een onvergetelijke dag!

Let op: instructies worden gegeven op tijdstip en niet op arrangement. De grootte van de instructiegroep kan hierdoor variëren.

Ranjafeest

+ € 2,50 per persoon

 

Bij het Ranjafeest krijgt iedereen tijdens de pauze een glas limonade, zoveel als ze lusten! Na het klimmen krijgen alle kinderen een echt Klimbos diploma en de jarige krijgt een cadeautje.

Inclusief:

– Klimdiploma
– Limonade
– Cadeautje jarige

De IJspret

+ € 3,50 per persoon

 

Bij De IJspret krijgen alle kinderen tijdens de pauze onbeperkt limonade en een ijsje naar keuze. Na het klimmen krijgen alle kinderen een echt Klimbos diploma en de jarige een cadeautje.

Inclusief:

– Klimdiploma
– Limonade
– IJsje naar keuze
– Cadeautje jarige

Het Frietfeest

+ € 8,00 per persoon

 

Bij Het Frietfeest krijgen alle kinderen tijdens de pauze onbeperkt limonade. Na het klimmen staan de frietjes met snack (frikandel of kroket) klaar bij De Heikamp. Bij de afsluiting van het feestje krijgen alle kinderen een echt Klimbos diploma en de jarige een cadeautje.

Inclusief:

– Klimdiploma
– Limonade
– Frietjes & snack
– Cadeautje jarige

Het Pannenkoekenfeest

+ € 7,00 per persoon

 

Bij Het Pannenkoekenfeest krijgen alle kinderen tijdens de pauze onbeperkt limonade. Na het klimmen staan de pannenkoeken met suiker en stroop klaar bij De Heikamp. Bij de afsluiting van het feestje krijgen alle kinderen een echt Klimbos diploma en de jarige een cadeautje.

Inclusief:

– Klimdiploma
– Limonade
– Pure Pannenkoek
– Cadeautje jarige

WIL JE EEN KINDERFEESTJE RESERVEREN?

Het boeken van een klimfeestje met eventuele upgrades kan eenvoudig  online. Selecteer hiervoor de klimfeest tickets, geldig vanaf 5 kinderen. Vanaf 20 kinderen vragen we contact op te nemen via 088 554 66 36 of achterhoek@klimbos.nl

Handig om te weten!

Je reserveert alleen voor de klimmers. Ouders en begeleiders hoeven geen ticket te kopen en kunnen lekker vanaf de grond kijken en toezicht houden.

Ja, aan de kassa kun je een extra kaartje kopen. Handig als je niet helemaal zeker weet hoeveel kinderen er komen. Let wel op: bijboeken is alleen mogelijk als er klimplekken beschikbaar zijn. Vanwege COVID-19 zijn de klimplekken beperkt en is het klimbos sneller vol. We raden aan van tevoren te boeken en contact met ons op te nemen als de aantallen wijzigen.

Met een minimale reikhoogte van 1.30m mag er geklommen worden. Met een juniorticket kun je de juniorroutes klimmen. Voor een jongere ticket moet je een reikhoogte van 1.60m hebben. Met een jongere ticket kun je alle routes klimmen. Let op: tot 12 jaar dient een volwassene toezicht te houden bij de groene, blauwe en bruine routes. Voor de rode, zwarte en grijze routes dient er een volwassene mee te klimmen.

Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen voor een ticket. Je ontvangt van ons een tegoedbon om een andere keer te komen klimmen.

Nog vragen? Ga naar de veelgestelde vragen.