Kinderfeestje Achterhoek

Update COVID-19: het is momenteel niet mogelijk om een kinderfeestje te boeken. Gewone klimkaarten zijn nog wel te boeken voor personen uit het zelfde huishouden of groepen van maximaal 4 personen.

Kinderfeestje Achterhoek

Maak je klimuitje compleet

Ben je op zoek naar de leukste locatie voor jouw verjaardag? Vier je kinderfeestje in Klimbos Achterhoek! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je het avontuur aan. Hoe hoger de routes, hoe moeilijker het wordt.

Het reserveren van een kinderfeestje kan eenvoudig online. Daar kun je gelijk zien wanneer er plek is. Je kiest de Klimfeest tickets (junior of regulier), datum en een starttijd.

Een Klimfeest ticket is inclusief:

– Klimticket
– Onbeperkt ranja tijdens het klimmen
– Klimdiploma
– Cadeautje voor de jarige

Bij Klimbos Achterhoek in Ruurlo is het mogelijk je klimfeestje te upgraden met pannenkoeken of frietjes en een snack. Een onvergetelijke dag gegarandeerd!

Let op: instructies worden gegeven op tijdstip en niet op arrangement. De grootte van de instructiegroep kan hierdoor variëren.

Het Frietfeest

+ € 5,50 per persoon

 

Bij Het Frietfeest krijgen alle kinderen na het klimmen frietjes met snack (frikandel of kroket) bij De Heikamp. Let op: de onbeperkte ranja geldt enkel tijdens het klimmen.

Het Pannenkoekenfeest

+ € 5,00 per persoon

 

Bij Het Pannenkoekenfeest krijgen alle kinderen na het klimmen pannenkoeken bij De Heikamp. Let op: de onbeperkte ranja geldt enkel tijdens het klimmen.

WIL JE EEN KINDERFEESTJE RESERVEREN?

Het boeken van een klimfeestje met eventuele upgrades kan eenvoudig  online. Selecteer hiervoor de klimfeest tickets, geldig vanaf 5 kinderen. Vanaf 20 kinderen vragen we contact op te nemen via 088 554 66 36 of achterhoek@klimbos.nl

Handig om te weten!

Je reserveert alleen voor de klimmers. Ouders en begeleiders hoeven geen ticket te kopen en kunnen lekker vanaf de grond kijken en toezicht houden.

Ja, aan de kassa kun je een extra kaartje kopen. Handig als je niet helemaal zeker weet hoeveel kinderen er komen. Let wel op: bijboeken is alleen mogelijk als er klimplekken beschikbaar zijn. Vanwege COVID-19 zijn de klimplekken beperkt en is het klimbos sneller vol. We raden aan van tevoren te boeken en contact met ons op te nemen als de aantallen wijzigen.

Met een minimale reikhoogte van 1.30m mag er geklommen worden. Met een juniorticket kun je de juniorroutes klimmen. Voor een jongere ticket moet je een reikhoogte van 1.60m hebben. Met een jongere ticket kun je alle routes klimmen. Let op: tot 12 jaar dient een volwassene toezicht te houden bij de groene, blauwe en bruine routes. Voor de rode, zwarte en grijze routes dient er een volwassene mee te klimmen.

Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen voor een ticket. Je ontvangt van ons een tegoedbon om een andere keer te komen klimmen.

Nog vragen? Ga naar de veelgestelde vragen.