Kinderfeestje Veluwe

Kinderfeestje

in Klimbos Veluwe

Ben je op zoek naar de leukste locatie voor jouw verjaardag? Vier je kinderfeestje in Klimbos Veluwe! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je het avontuur aan. Hoe hoger de routes, hoe moeilijker het wordt.

Het reserveren van een kinderfeestje kan eenvoudig online. Daar kun je gelijk zien wanneer er plek is. Je kiest de juiste tickets, datum, starttijd en vervolgens is het mogelijk het klimuitje te upgraden tot een kinderfeestje. Bij Klimbos Veluwe in Apeldoorn zijn er drie verschillende arrangementen te kiezen. Welke je ook kiest, het wordt een onvergetelijke dag!

De Dunne Den

+ € 1,50 per persoon

 

Bij De Dunne Den krijgen alle kinderen tijdens de pauze een glas limonade, zoveel als ze lusten! In de instructie krijgt de jarige een cadeautje van de instructeur. Na het klimmen krijgen alle kinderen een echt Klimbos diploma.

Inclusief:

– Klimdiploma
– Limonade
– Cadeautje jarige

De Fijne Spar

+ € 2,50 per persoon

 

Bij De Fijne Spar krijgen alle kinderen tijdens de pauze onbeperkt limonade met een zakje chips. In de instructie krijgt de jarige een cadeautje van de instructeur. Na het klimmen krijgen alle kinderen een echt Klimbos diploma.

Inclusief:

– Klimdiploma
– Limonade
– Zakje chips
– Cadeautje jarige

De Reuze Spar

+ € 6,50 per persoon

 

Bij De Reuze Spar krijgen alle kinderen tijdens de pauze onbeperkt limonade. In de instructie krijgt de jarige een cadeautje van de instructeur. Na het klimmen staan de frietjes met snack klaar. Bij de afsluiting van het feestje krijgen alle kinderen een echt Klimbos diploma.

Let op: De frietjes worden tussen 13.00 en 17.00 geserveerd en worden alleen na het klimmen genuttigd.

Inclusief:

– Klimdiploma
– Limonade
– Friet & snack
– Cadeautje jarige

EEN KINDERFEESTJE RESERVEREN?

Tot en met 15 kinderen kan een kinderfeestje eenvoudig online gereserveerd worden. Kies de juiste tickets, datum, tijd en selecteert vervolgens de gewenste upgrade voor het kinderfeestje. Neem vanaf 16 personen contact met ons op via 088 554 66 36  of veluwe@klimbos.nl

Handig om te weten!

Je reserveert alleen voor de klimmers. Ouders en begeleiders hoeven geen ticket te kopen en kunnen lekker vanaf de grond kijken en toezicht houden.

Ja, aan de kassa kun je een extra kaartje kopen. Handig als je niet zeker weet met hoeveel personen je bent. We raden wel aan van tevoren te reserveren om zeker te zijn van een starttijd.

Met een minimale reikhoogte van 1.30m mag er geklommen worden. Met een juniorticket kun je de juniorroutes klimmen. Voor een jongere ticket moet je een reikhoogte van 1.60m hebben. Met een jongere ticket kun je alle routes klimmen. Let op: tot 12 jaar dient een volwassene toezicht te houden bij de groene, blauwe en bruine routes. Voor de rode, zwarte en grijze routes dient er een volwassene mee te klimmen.

Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen voor een ticket. Je ontvangt van ons een tegoedbon om een andere keer te komen klimmen.

Nog vragen? Ga naar de veelgestelde vragen.