Kinderfeestjes Brabantse Wal

Kinderfeestjes

In Klimbos Brabantse Wal

Ben je op zoek naar de leukste locatie voor jouw verjaardag? Vier je kinderfeestje in Klimbos Brabantse Wal! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je het avontuur aan. Hoe hoger de routes, hoe moeilijker het wordt.

Het reserveren van een kinderfeestje kan eenvoudig online. Daar kun je gelijk zien wanneer er plek is. Je kiest de Klimfeest tickets (junior of regulier), datum en een starttijd.

Een Klimfeest ticket is inclusief:

– Klimticket
– Onbeperkt ranja
– Klimdiploma
– Cadeautje voor de jarige

Bij Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom is het mogelijk je klimfeestje te upgraden met de snackbox. Een onvergetelijke dag gegarandeerd!

Let op: instructies worden gegeven op tijdstip en niet op arrangement. De grootte van de instructiegroep kan hierdoor variëren.

Snackbox

+ € 7,50 per persoon

 

Vier je feestje extra goed met de snackbox! Kies uit verschillende drankjes en tussen frietjes met snack, poffertjes of een worstenbroodje. Sluit tenslotte af met een lekker toetje naar keuze.

Inclusief:

– Snackbox met keuze

Drinken

1. CapriSun
2. Fristi
3. Appelsap

Eten

1. Friet + saus + snack (frikandel, kroket, kaassoufflé)
2. Poffertjes (12 stuks)
3. Worstenbroodje (2 stuks)

Toetje

1. Appel
2. Yoghurttoetje
3. Banaan

– Klimdiploma
– Cadeautje jarige

EEN KINDERFEESTJE RESERVEREN?

Het boeken van een klimfeestje met eventuele upgrades kan eenvoudig  online. Selecteer hiervoor de klimfeest tickets, geldig vanaf 5 kinderen. Vanaf 20 kinderen vragen we contact op te nemen via 088 554 66 36 of brabantsewal@klimbos.nl

Handig om te weten!

Je reserveert alleen voor de klimmers. Ouders en begeleiders hoeven geen ticket te kopen en kunnen lekker vanaf de grond kijken en toezicht houden.

Ja, aan de kassa kun je een extra kaartje kopen. Handig als je niet helemaal zeker weet hoeveel kinderen er komen. Let wel op: bijboeken is alleen mogelijk als er klimplekken beschikbaar zijn. Vanwege COVID-19 zijn de klimplekken beperkt en is het klimbos sneller vol. We raden aan van tevoren te boeken en contact met ons op te nemen als de aantallen wijzigen.

Met een minimale reikhoogte van 1.30m mag er geklommen worden. Met een juniorticket kun je de juniorroutes klimmen. Voor een jongere ticket moet je een reikhoogte van 1.60m hebben. Met een jongere ticket kun je alle routes klimmen. Let op: tot 12 jaar dient een volwassene toezicht te houden bij de groen, blauw en bruine routes. Voor de rode, zwarte en grijze routes dient er een volwassene mee te klimmen.

Het is niet mogelijk om geld terug te geven voor een ticket. Je ontvangt van ons een tegoedbon om een andere keer te komen klimmen.

Nog vragen? Ga naar de veelgestelde vragen.