Volwassenen | Klimbos

Arrangement

Met onze Klimbos arrangementen maak je je uitje compleet! Onze arrangementen kan je tot maximaal 15 personen reserveren via de rode “reserveer online” knop. Is de groep groter? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

De cafeïne boost


(€2,75 per persoon per persoon + toegangsprijs)

* Koffie of thee
* Gevulde koek

Je wordt ontvangen bij het Klimbos met verse koffie of thee en een gevulde koek voor iedere klimmer. Deze consumpties worden uitgegeven bij het horecapunt van het Klimbos.

Gezellig Gebak


(€4,75 per persoon + toegangsprijs)

* Kop koffie of thee
* Punt appelgebak

Bij aankomst word je bij de Heikamp ontvangen met koffie of thee en een punt appelgebak. In onze Boerangerie of op het terras kun je hier in alle rust van genieten.
Let op! De instructietijden zijn starttijden dus zorg dat je de tijd neemt om even te genieten en kom minimaal 30 min van te voren. Je kunt er ook voor kiezen om tijdens* of na het klimmen dit heerlijke momentje te nemen.

Het tussendoortje


(€8,50 per persoon + toegangsprijs)

* Tosti ham/kaas of geitenkaas
* Een drankje (alcohol vrij)

Zodra je tijdens het klimmen toe bent aan een pauze kan je bij onze horeca je Tussendoortje ophalen. Het bevat alles wat je nodig hebt om na een pauze weer vol energie verder te klimmen.

De Pure Pannenkoek


(€11,- per persoon + toegangsprijs)

* Pannenkoek puur
* Eén ingrediënt naar keuze
* Een drankje (alcohol vrij)

Voor, tijdens* of na het klimmen kun je bij het restaurant genieten van een pannenkoek gemaakt met pure passie én met graan van eigen bodem. Je kunt zelf een ingrediënt naar keuze toevoegen aan de pannenkoek. Daarnaast krijg je er een drankje bij (je kunt alleen kiezen uit alcoholvrije drankjes).

Wil je een van deze arrangementen boeken? Dat kan!


Het boeken van arrangementen gebeurt online, als de groep niet groter is dan 15 personen. Let wel op, de prijs van het gehele arrangement komt bovenop de standaard entreeprijs.

Reserveer hier uw arrangement