Kinderfeestje | Klimbos

Kinderfeestje

Vier je feestje in het Klimbos in Ruurlo! Verleg samen met je vriendjes en vriendinnetjes je grenzen. Hoe hoger de routes, hoe moeilijker ze worden. Een echte uitdaging dus voor een avontuurlijk en actief feestje. Je kunt je Klimbos entree upgraden met één van deze arrangementen:

De Dorstlesser


(€2,75 per persoon + toegangsprijs)

* Diploma
* Limonade
* Cadeautje jarige

Bij dit arrangement krijgen de kinderen tijdens een pauze ranja, zoveel als ze lusten! Bij de instructie ontvangt de jarige een cadeautje van de instructeur. En tijdens het afsluiten van het klimfeestje ontvangen ze allemaal een klimbosdiploma.

De IJspret


(€3,75 per persoon + toegangsprijs)

* Diploma
* Limonade
* IJsje naar keuze
* Cadeautje jarige

De kinderen krijgen tijdens een pauze ranja, zoveel als ze lusten! Bij de instructie ontvangt de jarige een cadeautje van de instructeur. En tijdens het afsluiten van het klimfeestje ontvangen ze allemaal een klimbosdiploma en een lekker ijsje.

Het Frietfeest


(€7,00 per persoon + toegangsprijs)

* Diploma
* Friet
* Frikadel of kroket
* Cadeautje jarige

De kinderen krijgen tijdens een pauze ranja, zoveel als ze lusten. Bij de instructie ontvangt de jarige een cadeautje van de instructeur. En na het klimmen staan er heerlijke frietjes met een snack (frikandel of kroket) klaar bij de Pannenkoekboerderij de Heikamp. En tijdens het afsluiten van het klimfeestje ontvangen ze allemaal een klimbosdiploma.

Het Pannenkoekenfeest


(€7,00 per persoon + toegangsprijs)

* Diploma
* Limonade
* Pure pannenkoek
* Cadeautje jarige

De kinderen krijgen tijdens een pauze ranja, zoveel als ze lusten. Bij de instructie ontvangt de jarige een cadeautje van de instructeur. En na het klimmen staan de Heikamp Pure pannenkoeken met suiker en stroop voor je klaar. Smaakvol gebakken met graan van eigen bodem. Het klimfeestje wordt op het terras van het Klimbos of bij De Heikamp afgesloten en ontvangen ze allemaal een klimbosdiploma.

Wil je een van deze arrangementen boeken? Dat kan!


Het boeken van arrangementen gebeurt online, als de groep niet groter is dan 15 personen. Let wel op, de prijs van het gehele arrangement komt bovenop de standaard entreeprijs.

Reserveer hier uw arrangement

Lees hier verder