Upgrades Klimbos Achterhoek

Upgrades

Spice je klimuitje op door het toevoegen van een upgrade.

De Cafeïne Boost

+ € 3,35 per persoon

Je wordt ontvangen met verse koffie of thee en een gevuld koek voor iedere klimmer. Deze consumpties worden uitgegeven bij het horecapunt van het Klimbos.

Inclusief:

– Koffie of thee
– Mars of Snicker

De Dorstlesser

+ € 3,75 per persoon

Zodra je tijdens het klimmen toe bent aan een pauze kan je bij onze horeca de Dorstlesser ophalen. Het bevat alles wat je nodig hebt om na een pauze weer vol energie verder te klimmen.

Inclusief:

– Petfles frisdrank
– Mueslibar, Mars of Snicker

Gezellig Gebak

+ € 5,50 per persoon

Bij aankomst word je bij de Heikamp ontvangen met koffie of thee en een punt appelgebak. In onze Boerangerie of op het terras kun je hier in alle rust van genieten. Let op! De instructietijden zijn starttijden dus zorg dat je ruim de tijd neemt en kom minimaal 30 minuten van te voren. Je kunt er ook voor kiezen om tijdens of na het klimmen dit heerlijke momentje te nemen.

Inclusief:

– Koffie of thee
– Appelgebak met eventueel slagroom

De Pure Pannenkoek

+ € 11,00 per persoon

Voor, tijdens of na het klimmen kun je bij het restaurant genieten van een pannenkoek gemaakt met pure passie én met graan van eigen bodem. Je kunt zelf een ingrediënt naar keuze toevoegen aan de pannenkoek. Daarnaast krijg je er een drankje bij (je kunt alleen kiezen uit alcoholvrije drankjes).

Inclusief:

– Pure Pannenkoek
– Een ingrediënt naar keuze
– Een drankje (alcoholvrij)