Vanwege COVID-19 kan Moon Trees momenteel niet gespeeld worden.

Moon Trees

Strategie en samenwerken

Samenwerken en het bedenken van een strategisch plan is een must. Behalve het beschermen van je eigen Moon Trees, ga je op pad om andere bomen te veroveren en om grondstoffen te verzamelen.

Nieuw outdoor real-life game

Strijdt tegen elkaar met maar één doel: het veroveren van Moon Trees!

Het spel speel je in teams. Het team met de meeste Moon Trees wint.

Hoe werkt het?

Vanaf 6 jaar

Spel van 1 uur

Er zijn drie grondstoffen: water, aarde en zon. Afhankelijk in welk gebied de Moon Trees staan, heb je een bepaalde hoeveelheid van deze grondstoffennodig. Samenwerken en het bedenken van een strategisch plan is een must. Behalve het beschermen van je eigen Moon Trees, ga je op pad om andere bomen te veroveren en om grondstoffen te verzamelen.

 Het spel speel je in teams. Het team met de meeste Moon Trees wint. Slim is om binnen het team de rollen te verdelen. De één verdedigt, de andere coördineert en een paar spelers rennen rond om grondstoffen te verzamelen. Je speelt meerdere spelrondes waardoor je met elkaar de strategie kan bijstellen. Maar, vergist je niet. Net zoals in het echt zijn er soms onverwachtse situaties waarop je als team moet anticiperen. 

Moon Trees voor scholen

Dit spel is ideaal voor de klas. Leerlingen werken samen en bedenken een strategisch plan. Iedereen kan het spel doen, of je nou sportief bent of niet!


Vraag een offerte aan

Tarieven

Ticket
€ 12,50 per persoon
Ticket voor scholen
€ 7,50
Vanaf 20 leerlingen

Openingstijden

Vanwege COVID-19 gesloten.

Week 25 (21 t/m 27 juni)

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Contact

moontrees@klimbos.nl
+31 (0)88 554 66 36

J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn

Er is parkeergelegenheid aanwezig waar je kunt parkeren tegen gemeentelijk tarief. In 2020 kost een dagkaart € 8,80. De parkeerplaats is eigendom van gemeente Apeldoorn en wordt beheerd door Accres. Het is 20-30 minuten lopen vanaf de parkeerplaats naar Klimbos Veluwe. Dit is langer dan normaal, door de aangepaste route vanwege het corona virus.

Naast het Klimbos is een fietsenparkeerplaats. Vanaf station Apeldoorn is het 20-25 minuten fietsen naar Park Berg en Bos.

Vanaf station Apeldoorn reis je met lijn 2 in ruim 10 minuten naar bushalte Apenheul. Plan je reis vooraf op www.9292.nl of bel met 0900-9292 voor een reisadvies (€ 0,90 p.m. max. € 18,-).

Bekijk de video

En kom er zo achter wat Moon Trees precies is.


Video

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.