Moon Trees

Het nieuwe outdoorspel voor jong en oud. Nu te spelen in Klimbos Veluwe.

FAMILIES

KINDERFEESTJE

SCHOLEN

BEDRIJFUITJE

VRIENDENGROEP

TEAMBUILDING

WAT IS MOON TREES?

Moon Trees is een splinternieuw real-life game dat gespeeld wordt in het bos. Teams strijden tegen elkaar met maar één doel: het veroveren van Moon Trees bomen.

Het veroveren kun je doen door grondstoffen te verzamelen. Als je eenmaal een Moon Trees boom in bezit hebt, probeer je deze ten alle tijden te beschermen. Andere teams staan namelijk op de loer om jullie Moon Trees af te pakken!!

Er zijn drie grondstoffen: water, aarde en zon. Afhankelijk in welk gebied de Moon Trees staat, heb je een bepaald hoeveelheid van deze grondstoffen nodig. Samenwerken en het bedenken van een strategisch plan is dan ook een must.

Behalve het beschermen van je eigen Moon Trees bomen, ga je op pad om andere bomen te veroveren en om grondstoffen te verzamelen.

Het spel speel je met minimaal 4 en maximaal 42 spelers verdeeld in teams. Het team met de meeste Moon Trees bomen wint. Slim is om binnen het team de rollen te verdelen. De één verdedigt, de andere coördineert en een paar spelers rennen rond om grondstoffen te verzamelen. Je speelt meerdere spelrondes waardoor je met elkaar de strategie kan bijstellen. Maar, vergist je niet. Net zoals in het echt kunnen er soms onverwachtse situaties voordoen waarop je als team moet anticiperen.

Een uitdagend spel voor iedereen!

Moon Trees

PRAKTISCHE INFO

Moon Trees is momenteel gesloten. Vanaf 28 maart t/m 8 november 2020 is Moon Trees weer volop te spelen. Speel van woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur. In weekenden, schoolvakanties en tijdens feestdagen zijn we van woensdag t/m zondag geopend vanaf 10.00 uur.

Duur van het spel: 1 uur

Speel met minimaal 4 personen

Pauze met koffie, thee of limonade

Adres:
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn

Moon Trees is hartstikke nieuw. Wij willen jou graag kennis laten maken met dit leuke spel. Daarom bieden we dit jaar Moon Trees aan voor een speciaal introductietarief: € 12,50 per persoon. De prijs is inclusief koffie, thee en limonade.

Probeer eens wat anders en ervaar het spel! Tickets boek je online via reserveren of ‘Ontdek hier je ticketprijs‘ links onderin.

INTRODUCTIEPRIJS: € 12,50 P.P.

Inclusief een consumptiemunt voor koffie, thee of limonade.

Moon Trees

MOON TREES VOOR SCHOLEN

Moon Trees is ideaal voor een schooluitje met de klas. Leerlingen moeten samenwerken en met elkaar een strategisch plan bedenken. Iedereen kan het spel doen, of je nou sportief bent of niet. Reserveren voor een groep vanaf 20 leerlingen kan door contact met ons op te nemen. Het schooltarief om Moon Trees te spelen is € 7,50 per leerling.

CONTACTFORMULIER

  1. *
  2. *
  3. *

X