Moon Trees

Het groeps- outdoorspel voor jong en oud

FAMILIES

KINDERFEESTJE

SCHOLEN

BEDRIJFUITJE

VRIENDENGROEP

TEAMBUILDING

WAT IS MOON TREES?

Moon Trees is een splinternieuw real-life game dat gespeeld wordt in het bos. Je strijdt tegen elkaar met maar één doel: het veroveren van Moon Trees. Het veroveren doe je met grondstoffen in de vorm van munten. Heb je een Moon Trees in bezit, bescherm deze dan goed. Het andere team staat namelijk op de loer om jullie Moon Trees af te pakken!

 Er zijn drie grondstoffen: water, aarde en zon. Afhankelijk in welk gebied de Moon Trees staan, heb je een bepaalde hoeveelheid van deze grondstoffen nodig. Samenwerken en het bedenken van een strategisch plan is een must. Behalve het beschermen van je eigen Moon Trees, ga je op pad om andere bomen te veroveren en om grondstoffen te verzamelen.

 Het spel speel je in teams. Het team met de meeste Moon Trees wint. Slim is om binnen het team de rollen te verdelen. De één verdedigt, de andere coördineert en een paar spelers rennen rond om grondstoffen te verzamelen. Je speelt meerdere spelrondes waardoor je met elkaar de strategie kan bijstellen. Maar, vergist je niet. Net zoals in het echt zijn er soms onverwachtse situaties waarop je als team moet anticiperen. 

Een uitdagend spel voor iedereen!

Moon Trees

PRAKTISCHE INFO

Moon Trees is dit jaar gesloten. Vanaf 20 februari 2021 kan er weer gespeeld worden!

Duur van het spel: 2 uur

Speel met minimaal 8 personen

Adres:
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn

088 554 66 20
moontrees@klimbos.nl

TICKET: € 12,50 P.P.

 

Moon Trees

MOON TREES VOOR SCHOLEN

Moon Trees is ideaal voor een schooluitje met de klas. Leerlingen moeten samenwerken en met elkaar een strategisch plan bedenken. Iedereen kan het spel doen, of je nou sportief bent of niet. Reserveren voor een groep vanaf 10 leerlingen kan door contact met ons op te nemen. Het schooltarief om Moon Trees te spelen is € 7,50 per leerling.

088 554 66 20
moontrees@klimbos.nl

CONTACTFORMULIER

Volg ons:
X