Moon Trees

Update coronavirus
22 april 2020

De regering heeft bekend gemaakt dat de maatregelen verlengd worden tot in elk geval 20 mei.

We hopen woensdag 20 mei weer open te kunnen met Moon trees. Uiteraard zullen we t.z.t. maatregelen treffen om de veiligheid van iedereen te kunnen waarborgen.

Tickets gekocht voor 20 mei? Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ondertussen blijven we de landelijke adviezen op de voet volgen. Voor nu: zorg goed voor jezelf en elkaar. We hopen jullie in mei weer op onze klimlocaties te mogen ontvangen.

Het nieuwe outdoorspel voor jong en oud. Nu te spelen in Klimbos Veluwe.

FAMILIES

KINDERFEESTJE

SCHOLEN

BEDRIJFUITJE

VRIENDENGROEP

TEAMBUILDING

WAT IS MOON TREES?

Moon Trees is een splinternieuw real-life game dat gespeeld wordt in het bos. Je strijdt tegen elkaar met maar één doel: het veroveren van Moon Trees! Het veroveren doe je met grondstoffen in de vorm van munten. Heb je een Moon Trees in bezit, bescherm deze dan goed. Het andere team staat namelijk op de loer om jullie Moon Trees af te pakken!

 Er zijn drie grondstoffen: water, aarde en zon. Afhankelijk in welk gebied de Moon Trees staan, heb je een bepaalde hoeveelheid van deze grondstoffen nodig. Samenwerken en het bedenken van een strategisch plan is een must. Behalve het beschermen van je eigen Moon Trees, ga je op pad om andere bomen te veroveren en om grondstoffen te verzamelen.

 Het spel speel je in teams. Het team met de meeste Moon Trees wint. Slim is om binnen het team de rollen te verdelen. De één verdedigt, de andere coördineert en een paar spelers rennen rond om grondstoffen te verzamelen. Je speelt meerdere spelrondes waardoor je met elkaar de strategie kan bijstellen. Maar, vergist je niet. Net zoals in het echt zijn er soms onverwachtse situaties waarop je als team moet anticiperen. 

Een uitdagend spel voor iedereen!

Moon Trees

PRAKTISCHE INFO

Moon Trees is momenteel gesloten vanwege het coronavirus. We hopen vanaf 1 juni weer open te kunnen. Speel van woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur. In weekenden, schoolvakanties en tijdens feestdagen zijn we van woensdag t/m zondag geopend vanaf 10.00 uur.

Duur van het spel: 1 uur

Speel met minimaal 4 personen

Adres:
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn

088 554 66 20
moontrees@klimbos.nl

Moon Trees is hartstikke nieuw. Wij willen jou graag kennis laten maken met dit leuke spel. Daarom bieden we dit jaar Moon Trees aan voor een speciaal introductietarief: € 12,50 per persoon.

Probeer eens wat anders en ervaar het spel! De tickets zijn online verkrijgbaar via deze website.

TICKET: € 12,50 P.P.

 

Moon Trees

MOON TREES VOOR SCHOLEN

Moon Trees is ideaal voor een schooluitje met de klas. Leerlingen moeten samenwerken en met elkaar een strategisch plan bedenken. Iedereen kan het spel doen, of je nou sportief bent of niet. Reserveren voor een groep vanaf 20 leerlingen kan door contact met ons op te nemen. Het schooltarief om Moon Trees te spelen is € 7,50 per leerling.

 

088 554 66 20
moontrees@klimbos.nl

CONTACTFORMULIER

  1. *
  2. *
  3. *

Volg ons:
X