Spooktocht

halloween, Brabantse wal

Let op: als je komt avondklimmen op 27 oktober dan zit deze spooktocht er al bij in begrepen!

Spooktocht Klimbos Achterhoek

Haunted Trail in Ruurlo

Het bos is ziek, er is iets wat zich over deze bossen heeft verspreid, iets wat erger is dan het dodelijkste virus wat de mensheid ooit heeft meegemaakt. Dr. Weerinkgelooft dat het niet van hier is, maar over is gebracht van dier tot dier. Het lijkt een zeer besmettelijke en agressieve vorm te hebben wat cellen infiltreert en de DNA samenstelling aantast. Dat is wat Dr. Weerink en zijn virologen te weten zijn gekomen van het aantal dode dieren die ze onderzocht hebben. Ze hebben monsters genomen en getest, de uitslagen waren… zorgelijk.

Viroloog en epidemioloog van Rijen is 3 jaar geleden uit het schimmige wereldje van onderzoek naar vreselijke virussen en experimenten gestapt. En nu… na 3 jaar ontvangt hij een oproep van een oude bekende; dr. Weerink. Dr. Weerink vraagt van Rijen en zijn team om het bos onder totale geheimhouding te onderzoeken en een grootschalige infectie te voorkomen.

Niemand mag dit te weten komen, zelfs de overheid niet. Het lijkt erop dat van Rijen terug is, nu dat wereldje schimmiger is dan ooit.

Wanneer: 27 oktober (leeftijd 12+)
Wat: Spooktocht met scare actors
Duur: +/- 20 minuten
Vanaf: 18.30 uur

De spooktocht kost € 4,- per persoon. Aanmelden kan door een mail te sturen naar dirk@klimbos.nl of meld je bij onze kassa.

Let op: als je komt avondklimmen op 27 oktober dan zit deze spooktocht er al bij in begrepen!

Contact Klimbos Achterhoek


Hengeloseweg 2
7261 LV Ruurlo

achterhoek@klimbos.nl
(088) 554 66 36

Praktische informatie


Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein van De Heikamp. Per openbaar vervoer is Klimbos Achterhoek het beste te bereiken via NS station Ruurlo. Vanaf hier is het ongeveer 15 minuten lopen naar ons park.

Op locatie zijn er gratis kluisjes aanwezig voor onze bezoekers.