Vacature stage

WIL JIJ EEN AVONTUURLIJKE STAGE?

JOIN HET TEAM VAN KLIMBOS GOOI-EEMLAND IN LAGE VUURSCHE!

Vacature stagiaire Klimbos Gooi-Eemland

In Lage vuursche, op de Utrechtse Heuvelrug, vind je het grootste Klimbos van Nederland: Klimbos Gooi-Eemland. Houd jij van de buitenlucht, het werken met mensen en van activiteit? Dan is dit voor jou de perfecte stageplek.

Naast intensieve begeleiding, krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen als buitensporter. Je leert voor een groep te staan, hoe om te gaan met gasten en je verkrijgt inzicht op wat er allemaal bij het draaien van een Klimbos komt kijken. Bij goed functioneren kun je rekenen op een portie verantwoordelijkheid en veel variatie in je werkzaamheden.

Er zijn 3 periodes wanneer je bij ons je stage kan starten:

Periode 1
April t/m juni (100 uur stage)
Woensdag- en vrijdagmiddag + weekend

Periode 2
Juli t/m augustus (240 uur stage)
In overleg

Periode 3
September t/m November (100 uur stage)
Woensdag- en vrijdagmiddag + weekend

Meer weten? Meld je aan voor een kennismakingsgesprek en stel daar al je vragen of solliciteer direct voor een stage.

Psst, meld je hier aan voor een kennismakingsgesprek.Word instructeur!

Heb jij affiniteit met (buiten)sport en houd je wel van een beetje avontuur?

Voor aankomend seizoen zoeken we een collega die volgens vastgesteld richtlijnen instructie geeft. Jij beoordeelt de klimvaardigheden van gasten. Indien nodig spreek je mensen aan om ze te helpen of om hulp te bieden waar nodig. Ook houd je toezicht en coach je gasten tijdens het klimmen. Kortom, jij zorgt ervoor dat gasten het naar hun zin hebben!

Wat heb je nodig? Je bent minimaal 16 jaar oud, minimaal MBO werk- denkniveau 4 en volgt bijvoorkeur een opleiding in de buitensport of hebt ervaring in de buitensport.

Wat bieden wij jou? Je krijgt van ons een interne opleiding tot Klimbos instructeur. Je komt in een supergezellig team waar je gemiddeld 1-3 dagen in de week wordt ingepland (afhankelijk van je beschikbaarheid). Het salaris is volgens CAO Dagrecreatie. Ook leuk om te weten: er zijn mogelijkheden om door te groeien tot dagmanager.

Psst, solliciteer hier directVolg ons:
X