Wat gebeurt er in de winter in het Klimbos?

28 November 2023

Van februari tot en met november zijn we dagelijks druk bezig om onze klimmers een geweldig uitje te laten ervaren. Ook in de winter zijn we hiermee bezig, maar dan op een totaal andere manier. Maar wat gebeurt er eigenlijk tijdens de wintersluiting?

Bouwen en vernieuwen van klimroutes
Tijdens de wintersluiting zijn onze bouwers erg druk! Alle klimroutes die aan onderhoud toe zijn, worden vernieuwd. En ook worden nieuwe elementen ontwikkeld en in de boom gehangen. Een super zwaar klusje, maar met als doel om de klimmers weer een geweldig bos te geven!

De zekerkabel wordt opgespannen met lieren

Backoffice
We willen het boeken van een avontuur in ons klimbos zo makkelijk mogelijk maken voor onze gasten. Daarom besteden we tijdens de wintersluiting veel aandacht aan het updaten en verbeteren van ons boekingssysteem en worden eventuele wijzigingen doorgevoerd. Ook worden de openingstijden en prijzen bepaald en worden er in samenwerking met onze partners allemaal arrangementen opgetuigd.

Klantenservice

Nieuw jaar, nieuw drukwerk
Hoewel onze huisstijl voorlopig hetzelfde blijft, maken we toch elk jaar nieuwe folders en andere promotiematerialen. Ook de borden in de bossen die aan vernieuwing toe zijn, worden vervangen. Elke route die door de bouwers bijvoorbeeld aangepast wordt, moet in de plattegronden natuurlijk ook goed zijn. Werk aan de winkel!

Acties en samenwerkingen
We willen het beste en leukste uitje kunnen aanbieden aan vele doelgroepen. Daar horen ook leuke acties en samenwerkingen bij. De winterperiode is het perfecte moment om een en ander al in gang te zetten en nieuwe initiatieven te ontplooien.

Collega’s zoeken
Naast dat de bossen allemaal tiptop eruit moeten zien, alles in de backoffice geregeld moet zijn en de promotiematerialen klaar moeten liggen, is er nóg een heel belangrijk item wat in de winterperiode speelt. We moeten voldoende collega’s hebben om onze klimmers een geweldige dag te kunnen bieden. Daarom zijn we eigenlijk het hele jaar wel op zoek naar medewerkers die het leuk vinden om afwisselend werk te doen, gastvrij zijn en houden van buiten zijn. De vacatures zijn te vinden op onze site.

Klimbosinstructrice Judith

Deel dit verhaal

Wähle einen Ort

Die Orte sind alle einzigartig, aber eines haben sie gemeinsam: die wunderschöne Umgebung.

Alle unsere Kletterwälder befinden sich in echten Wäldern, in denen wir nicht mit Kletterstangen arbeiten. Dies gibt das beste Klettererlebnis! Wir bauen und warten die Strecken selbst und werden von außen auf Sicherheit geprüft. Unser Personal ist geschult um Sicherheitshinweise zu geben dich die beste Erfahrung zu bieten. Ein Tag zum erinnern!