Kinderfeestje in het klimbos

Vier een avontuurlijk partijtje tussen de boomtoppen van onze klimparken. De jarige wordt echt in het zonnetje gezet en speelt lekker 3 uur buiten met vriendjes en vriendinnetjes. Het leukste outdoor kinderfeestje!

Hoe werkt een klimfeest?

Vanaf 6 jaar

Min. lengte 1.20m

3 uur klimmen

30 minuten instructie

 

Een klimfeest organiseren kan vanaf 5 kinderen en is inclusief ranja, klimdiploma en een cadeautje voor de jarige.

Benieuwd of we nog plek hebben? Ga dan naar de ticketpagina van de desbetreffende locatie.

Kinderfeestje

Je klimt zelfstandig met je vriendjes en vriendinnetjes, maar natuurlijk wel veilig en onder toezicht.


Tickets

Wähle einen Ort

Die Orte sind alle einzigartig, aber eines haben sie gemeinsam: die wunderschöne Umgebung.

Alle unsere Kletterwälder befinden sich in echten Wäldern, in denen wir nicht mit Kletterstangen arbeiten. Dies gibt das beste Klettererlebnis! Wir bauen und warten die Strecken selbst und werden von außen auf Sicherheit geprüft. Unser Personal ist geschult um Sicherheitshinweise zu geben dich die beste Erfahrung zu bieten. Ein Tag zum erinnern!

Verjaardagsfeestje op maat

Maak het feest helemaal compleet met extra’s als bijvoorbeeld snacks, frietjes of ijsjes. Op de verschillende locatiespagina's van de klimbossen staat hier meer informatie over.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de praktische kant van een kinderfeestje in het Klimbos? Bekijk dan de volgende video.

Veelgestelde vragen

Welk ticket moet ik kopen voor het kinderfeest?

Via ons ticketsysteem kan je direct een kinderfeestje boeken. Klimmen mag als de kinderen groter dan 1.20m zijn. Met een juniorticket klim je de oranje routes. Voor een regulier ticket moet je een minimale lengte van 1.40m hebben. Je mag met dit ticket alle routes klimmen. Uitzondering is route grijs, deze mag vanaf 11 jaar geklommen worden.

Het klimfeest duurt ruim 3 uur waarvan 30 minuten instructie. Mits dit binnen openingstijden valt. Het ticket is inclusief: ranja, cadeautje voor de jarige en klimdiploma voor de deelnemers.

Let op: tot 11 jaar dient een volwassene toezicht te houden bij de juniorroutes. Bij de rode, zwarte en grijze routes dient er één volwassene per twee kinderen mee te klimmen. Het is mogelijk om in kleine groepjes naar boven te gaan. De begeleider dient in dit geval ook een regulier ticket aan te schaffen.

Je reserveert alleen voor de klimmers. Ouders en begeleiders die niet klimmen hoeven geen ticket te kopen en kunnen lekker vanaf de grond kijken en toezicht houden.

Ga naar klimbos.nl/tickets, vul het aantal tickets in en kies voor de gewenste datum en starttijd. Het systeem laat dan direct zien welke starttijden we beschikbaar hebben.

Wat als ik met meer of minder mensen kom op de dag zelf?

Aan de kassa kun je gewoon een extra kaartje kopen. Let wel op: bijboeken is alleen mogelijk als er klimplekken beschikbaar zijn. We raden aan van tevoren te boeken en contact  met ons op te nemen als de aantallen wijzigen.

Het klimfeest is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (advies 7) met een minimale lengte van 1.20m. Weet je niet hoelang alle deelnemers zijn? Boek dan het Klimfeest junior (lengte 1.20m). Het is altijd mogelijk op locatie de kaarten te upgraden naar Klimfeest regulier wanneer de kinderen toch 1.40m of groter zijn en van de hoge routes gebruik willen maken.

Kom je met minder mensen dan dat je geboekt hebt? Dan ontvang je voor de ongebruikte tickets van ons een tegoedbon om een andere keer te komen klimmen.

Wat gebeurt er bij slecht weer of annuleren?

Twijfel je over het weer? Ook met regen kan je gewoon klimmen. Wij werken met een continu zekersysteem waarbij de veiligheid is gewaarborgd, daarbij zijn onze materialen op de verschillende weersvoorspellingen gebaseerd. Gelukkig houden de bomen een groot deel van de regen tegen.

Bij verhindering is het uitje tot 24 uur van tevoren kosteloos te verplaatsen naar een nieuwe datum.

Mag ik eigen eten/drinken meenemen?

Je mag natuurlijk zelf eten en drinken meenemen. Het kinderfeestje is inclusief ranja, een cadeautje voor de jarige en een klimdiploma voor de deelnemers, maar je kan het partijtje ook compleet maken met bijvoorbeeld snacks, frietjes of ijs. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Is het mogelijk een optie te plaatsen voor een klimfeest?

Nee, helaas is dit niet mogelijk.
Wel kan er voor groepen boven de 20 personen een vrijblijvende offerte opgesteld worden.