Wintersluiting: onze klimbossen zijn op dit moment gesloten. Wij zijn druk met het onderhoud van onze routes.

Kinderfeestje in het klimbos

Vier een avontuurlijk partijtje tussen de boomtoppen van onze klimparken. De jarige wordt echt in het zonnetje gezet en speelt lekker 3 uur buiten met vriendjes en vriendinnetjes. Dat wordt een dag om nooit te vergeten!

Hoe werkt een klimfeest?

Vanaf 6 jaar

Min. lengte 1.20m

3 uur klimmen

30 minuten instructie

 

Een klimfeest organiseren kan vanaf 5 kinderen en is inclusief ranja, klimdiploma en een cadeautje voor de jarige.

Benieuwd of we nog plek hebben? Ga dan naar de ticketpagina van de desbetreffende locatie.

Kinderfeestje

Je klimt zelfstandig met je vriendjes en vriendinnetjes, maar natuurlijk wel veilig en onder toezicht.


Tickets

Kies een locatie

De locaties zijn stuk voor stuk uniek, maar één ding hebben ze gemeen: de prachtige omgeving. 

Al onze klimbossen zijn gelegen in échte bossen, waarbij we niet werken met klimpalen. Hierdoor krijg jij de beste klimervaring! De routes bouwen en onderhouden we zelf en worden extern gekeurd op veiligheid. Ons personeel wordt opgeleid om veiligheidsintructies te geven en om jou de mooiste beleving te bieden. Een dag om nooit meer te vergeten!

Verjaardagsfeestje op maat

Maak het feest helemaal compleet met extra’s als bijvoorbeeld snacks, frietjes of ijsjes. Op de verschillende locatiespagina's van de klimbossen staat hier meer informatie over.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de praktische kant van een kinderfeestje in het Klimbos? Bekijk dan de volgende video.

Kinderfeestje

Veelgestelde vragen

Welk ticket moet ik kopen voor het kinderfeest?

Via ons ticketsysteem kan je direct een kinderfeestje boeken. Groepen mogen maximaal 4 personen tegelijk boeken, maar we maken een uitzondering voor kinderen onder de 12 jaar. Het is mogelijk om bijvoorbeeld 8 kinderen in 1 keer te selecteren.

Klimmen mag als de kinderen groter dan 1.20m zijn. Met een juniorticket klim je de oranje routes. Voor een regulier ticket moet je een minimale lengte van 1.40m hebben. Je mag met dit ticket alle routes klimmen.

Het juniorklimfeest kost afhankelijk van de locatie €18,00/ €19,45 per persoon (minimaal 5 kinderen), het uitje duurt ruim 3,5 uur waarvan 30 minuten instructie. Mits dit binnen openingstijden valt. Het ticket is inclusief: ranja, cadeautje voor de jarige en klimdiploma voor de deelnemers.

Het is ook mogelijk te kiezen voor Klimfeest regulier €24,00/€26,45 als kinderen de minimale lengte 1.40m hebben. Dit ticket is ook inclusief: ranja, cadeautje voor de jarige en klimdiploma voor de deelnemers.

Let op: tot 11 jaar dient een volwassene toezicht te houden bij de juniorroutes. Bij de rode, zwarte en grijze routes dient er één volwassene per twee kinderen mee te klimmen. Het is mogelijk om in kleine groepjes naar boven te gaan. De begeleider dient in dit geval ook een regulier ticket aan te schaffen.

Je reserveert alleen voor de klimmers. Ouders en begeleiders die niet klimmen hoeven geen ticket te kopen en kunnen lekker vanaf de grond kijken en toezicht houden.

Ga naar klimbos.nl/tickets, vul het aantal tickets in en kies voor de gewenste datum en starttijd. Het systeem laat dan direct zien welke starttijden we beschikbaar hebben.

Wat als ik met meer of minder mensen kom op de dag zelf?

Aan de kassa kun je gewoon een extra kaartje kopen. Let wel op: bijboeken is alleen mogelijk als er klimplekken beschikbaar zijn. Vanwege COVID-19 zijn de klimplekken beperkt en is het klimbos sneller vol. We raden aan van tevoren te boeken en contact  met ons op te nemen als de aantallen wijzigen.

Het klimfeest is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (advies 7) met een minimale lengte van 1.20m. Weet je niet hoelang alle deelnemers zijn? Boek dan het Klimfeest junior (lengte 1.20m). Het is altijd mogelijk op locatie de kaarten te upgraden naar Klimfeest regulier wanneer de kinderen toch 1.40m of groter zijn en van de hoge routes gebruik willen maken.

Kom je met minder mensen dan dat je geboekt hebt? Dan ontvang je voor de ongebruikte tickets van ons een tegoedbon om een andere keer te komen klimmen.

Wat gebeurt er bij slecht weer of annuleren?

Twijfel je over het weer? Ook met regen kan je gewoon klimmen. Wij werken met een continu zekersysteem waarbij de veiligheid is gewaarborgd, daarbij zijn onze materialen op de verschillende weersvoorspellingen gebaseerd. Gelukkig houden de bomen een groot deel van de regen tegen.

Bij verhindering is het uitje tot 24 uur van tevoren kosteloos te verplaatsen naar een nieuwe datum.

Mag ik eigen eten/drinken meenemen?

Je mag natuurlijk zelf eten en drinken meenemen. Het kinderfeestje is inclusief ranja, een cadeautje voor de jarige en een klimdiploma voor de deelnemers, maar je kan het partijtje ook compleet maken met bijvoorbeeld snacks, frietjes of ijs. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Is een kinderfeestje bij het Klimbos coronaproof?

Ja, dat is het, mits iedereen binnen het gezelschap zich ook aan de coronamaatregelen houdt.

Zo zorgen we voor een veilige klimervaring:

  • We klimmen in groepen van vier personen zodat iedereen voldoende afstand kan houden.
  • Het gezelschap mag groter zijn, maar we verzoeken alle groepen om het aantal niet klimmende toeschouwers te beperken.
  • Op dit moment kunnen bezoekers klimtickets alleen online bestellen. Daardoor weten we precies welke groepen er in het Klimbos zijn en zorgen we voor een goede spreiding van bezoekers over de dag. Dit betekent overigens ook dat er minder wachttijden zijn. Je hebt alle tijd om te klimmen.

Informeer kinderen over de algemene veiligheids- en hygiëneregels en vraag ze om de aanwijzingen van de begeleiding op te volgen.

Was je handen voor en na bezoek aan het Klimbos. In het Klimbos zelf zijn voldoende waspunten en er is hygiënische handgel beschikbaar, daarnaast reinigen we de klimmaterialen regelmatig.

De instructeurs houden altijd minimaal 1,5 meter afstand van de gasten. Alleen bij noodsituaties zoals blessures, problemen bij aantrekken van de klimgordels of angst kan het nodig zijn dat een medewerker binnen 1,5 meter van de klimmer komt.