Bedrijfsuitje in het klimbos

Een bedrijfsuitje bij het Klimbos is leuk en verbindend. Ga samen de uitdaging aan en werk aan teambuilding met je collega’s door het parcours tussen de boomtoppen af te leggen. Je bent lekker buiten en het kantoor lijkt even héél ver weg.

Jullie bedrijfsuitje in de bomen

Of je nu met een team, afdeling of heel bedrijf komt, we organiseren een programma dat het beste bij jouw collega’s en jullie doelstelling past.


Vraag je offerte aan

Hoe werkt het?

max 3 uur klimmen

30 minuten instructie

Kies zelf je route

Klim met het continu zekersysteem

Groepen tot 20 personen kunnen via de website gereserveerd worden. Groepen vanaf 21 personen dienen contact met ons op te nemen.

Eten & drinken

Op een lege maag kan je niet klimmen! Op verzoek verzorgen we een bedrijfsuitje inclusief catering. Van koffie met iets lekkers tot lunch, borrel of bbq. Het ontbreekt jou en je collega’s aan niets.

Choose a location

All our locations are unique, but they have one thing in common: the beautiful surroundings.

All our climbing forests are located in real forests, where we do not work with climbing poles. This gives you the best climbing experience! We build and maintain the routes ourselves and are externally inspected for safety. Our staff is trained to provide safety instructions and to offer you the best experience. Definitely a day to remember!

Continu zekersysteem

Voordat je een route in gaat, maak je de haak vast aan de kabel. Hierdoor zit je tijdens het klimmen altijd vast! Daarnaast begint elk klimuitje met een verplichte veiligheidsinstructie.

Leuk voor iedereen

Klimmen kan op elk niveau, of je nu sportief bent of niet. Door de verschillende routes is het Klimbos voor iedereen leuk. Bereik de top in het Klimbos en verleg grenzen met collega's! Durven collega's niet te klimmen? Dan kunnen ze aanmoedigen en meewandelen vanaf de grond, tijdens jullie bedrijfsuitje in de natuur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • DD slash MM slash YYYY
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Vanaf wanneer geldt er een groepskorting?

Vanaf 16 personen geldt er een groepskorting. Bij het opstellen van de offerte voegen we deze korting aan het aanbod toe.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Welke betaalmethodes zijn er?

Via de website zijn er verschillende betaalmethodes waar je uit kan kiezen: iDEAL, Credit Card, Apple Pay, SOFORT banking, Bancontact, VVV Cadeaukaart en VVV Lekkerweg kaart.

Op locatie kan er met PIN betaald worden, met contant geld is ook mogelijk, maar geniet niet de voorkeur.

Zakelijk gezelschap? Dan stellen we een factuur op. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel meteen je tickets online.

Hoelang duurt het klimmen?

Tijdens je bedrijfsuitje bij onze Klimbossen heb je maximaal 3 uur aan klimplezier. Dit is inclusief de instructie. Na de instructie kies je welke routes je wilt klimmen. De keuze is aan jou! Natuurlijk mag je ook altijd korter klimmen dan 3 uur.

Kom je met een groep groter dan 15 personen? Neem contact op voor de mogelijkheden, we organiseren graag een klimdag op maat voor jou en jouw collega’s of vrienden.

Gaat het klimmen door bij regen of slecht weer?

Tijdens regen kan er nog steeds goed geklommen worden in het Klimbos.  Onze materialen zijn er op gemaakt en het is niet gevaarlijk. Bij onweer worden de routes leeggehaald. Wanneer het weer veilig is kan er verder geklommen worden.

Wil je toch liever een andere dag komen klimmen? Geen probleem! Je kunt 24 uur van tevoren de klimdatum verplaatsen naar een andere dag.

Is een bedrijfsuitje inclusief catering bij het Klimbos mogelijk?

Op verzoek verzorgen we een bedrijfsuitje inclusief catering. Van koffie met iets lekkers tot lunch, borrel of bbq.

Neem contact met ons op om over de mogelijkheden te praten.