Waarom de herfst zo leuk is in het Klimbos

10 October 2023

Het Klimbos is altijd een geweldige plek om te bezoeken, maar in de herfst is het nog gaver! Als je op zoek bent naar een avontuurlijke en leuke activiteit voor het hele gezin tijdens dit seizoen, dan moet je zeker overwegen om het Klimbos te bezoeken. Hier zijn een aantal redenen waarom gasten het Klimbos moeten bezoeken in de herfst.

Prachtige kleurenpracht
In de herfst verandert het landschap. De bomen krijgen allemaal gekleurde bladeren: rood, oranje en geel, waardoor je tijdens je klimavontuur kunt genieten van adembenemende uitzichten. Het is echt een belevenis om tussen de kleurrijke bladeren door te klimmen en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Een sfeervolle ambiance
De herfst brengt ook een unieke sfeer met zich mee. De frisse lucht, het geluid van knisperende bladeren onder je voeten en de geur van het bos zorgen voor een heerlijk gevoel van rust en ontspanning. Het Klimbos biedt de perfecte omgeving om samen met je gezin hiervan te genieten. Terwijl je door en tussen de bomen klautert, kun je even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse drukte en volop genieten van het moment.

Een spannende uitdaging
Het Klimbos is niet alleen mooi in de herfst, maar ook nog eens ontzettend leuk! Voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar is dit een geweldige activiteit om samen te doen. Het klimparcours biedt verschillende moeilijkheidsgraden, zodat iedereen zijn eigen uitdaging kan vinden. Van lage parcours voor beginners tot hogere en meer uitdagende routes voor de durfals, er is voor ieder wat wils. Het is met recht het meeste uitdagende dagje uit!

Samen plezier maken
Het bezoeken van het Klimbos in de herfst is niet alleen leuk vanwege het avontuurlijke aspect, maar ook omdat het een geweldige manier is om quality time door te brengen met je gezin. Samen klimmen en elkaar aanmoedigen zorgt voor onvergetelijke momenten en versterkt de band tussen ouders en kinderen. Ook kan je met de speciale telefoonlanyards e telefoon meenemen de bomen in en geweldige herinneringen in de vorm van foto’s en video’s maken. Napret gegarandeerd.

Deel dit verhaal

Choose a location

All our locations are unique, but they have one thing in common: the beautiful surroundings.

All our climbing forests are located in real forests, where we do not work with climbing poles. This gives you the best climbing experience! We build and maintain the routes ourselves and are externally inspected for safety. Our staff is trained to provide safety instructions and to offer you the best experience. Definitely a day to remember!