Vacature instructeur

Word instructeur!

Heb jij affiniteit met (buiten)sport en houd je wel van een beetje avontuur?

Voor de zomervakantie zoeken we collega’s voor onze Klimbos locaties,┬ádie volgens vastgestelde richtlijnen instructie geeft. Jij beoordeelt de klimvaardigheden van gasten. Indien nodig spreek je mensen aan om ze te helpen of om hulp te bieden waar nodig. Ook houd je toezicht en coach je gasten tijdens het klimmen. Kortom, jij zorgt ervoor dat gasten het naar hun zin hebben!

Wat ben jij? Je bent minimaal 16 jaar oud, minimaal MBO werk- denkniveau 4 en volgt bij voorkeur een opleiding in de buitensport of hebt ervaring in de buitensport.

Wat bieden wij jou? Je krijgt van ons een interne opleiding tot Klimbos instructeur. Je komt in een supergezellig team waar je gemiddeld 1-3 dagen in de week wordt ingepland (afhankelijk van je beschikbaarheid). We zoeken voornamelijk mensen voor in de weekenden, vakanties en feestdagen. Het salaris is volgens CAO Dagrecreatie. Er zijn doorgroeimogelijkheden.

Psst, solliciteer hier direct
Word instructeur!

Heb jij affiniteit met (buiten)sport en houd je wel van een beetje avontuur?

Voor aankomend seizoen zoeken we een collega die volgens vastgesteld richtlijnen instructie geeft. Jij beoordeelt de klimvaardigheden van gasten. Indien nodig spreek je mensen aan om ze te helpen of om hulp te bieden waar nodig. Ook houd je toezicht en coach je gasten tijdens het klimmen. Kortom, jij zorgt ervoor dat gasten het naar hun zin hebben!

Wat heb je nodig? Je bent minimaal 16 jaar oud, minimaal MBO werk- denkniveau 4 en volgt bijvoorkeur een opleiding in de buitensport of hebt ervaring in de buitensport.

Wat bieden wij jou? Je krijgt van ons een interne opleiding tot Klimbos instructeur. Je komt in een supergezellig team waar je gemiddeld 1-3 dagen in de week wordt ingepland (afhankelijk van je beschikbaarheid). Het salaris is volgens CAO Dagrecreatie. Ook leuk om te weten: er zijn mogelijkheden om door te groeien tot dagmanager.

Psst, solliciteer hier direct
X