Verenigingsuitje

Zoek jij een leuke activiteit of een uitje voor je vereniging, sportclub of scoutinggroep? In het Klimbos is er uitdaging voor iedereen! Lekker buiten en tegelijkertijd enorm veel plezier! Kom klimmen en ervaar het leukste clubuitje in de natuur!

Gezelligheid en actief bezig zijn

Een dagje uit met je sportteam, een afsluiting van het scoutingjaar of jubileum met je vereniging vieren? Alles is mogelijk! Uitdaging voor iedereen, maar vooral plezier voor allemaal. Kies zelf je route en bepaal hoe hoog je wil gaan.

Klimmen voor iedereen

Je kan bij ons al zelfstandig komen klimmen vanaf 6 jaar en een lengte van 1.20m. Zelfs de jongste jeugd kan dus al mee op dit geweldige uitje!

Hoe werkt het?

Vanaf 6 jaar

Minimale lengte 1.20m

3 uur klimmen

30 minuten instructie

Continu zekersysteem

Voordat je een route in gaat, maak je de haak vast aan de kabel. Hierdoor zit je tijdens het klimmen altijd vast.

Kies een locatie

De locaties zijn stuk voor stuk uniek, maar één ding hebben ze gemeen: de prachtige omgeving. 

Al onze klimbossen zijn gelegen in échte bossen, waarbij we niet werken met klimpalen. Hierdoor krijg jij de beste klimervaring! De routes bouwen en onderhouden we zelf en worden extern gekeurd op veiligheid. Ons personeel wordt opgeleid om veiligheidsintructies te geven en om jou de mooiste beleving te bieden. Een dag om nooit meer te vergeten!

Bereid je voor

Vanaf 6 jaar mag je starten met klimmen. Er is geen maximale leeftijd. We adviseren om tijdens het klimmen comfortabele kleding te kiezen met stevige schoenen.


Reglement

Vraag vrijblijvend je offerte aan

Offerte aanvragen - Verenigingen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.