achterhoek header

Klimbos Achterhoek

Klimbos Achterhoek in Ruurlo is wat je noemt een echte ontdekking. Hier vind je maar liefst 6 verschillende klimavonturen en circa 100 verschillende overgangen. Oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 3 tot niet minder dan 12 meter. Achter elke boom schuilt hier een nieuwe verrassing. Maar daar laat jij je natuurlijk niet door afschrikken. Want je weet: de overwinning op jezelf zal zoet zijn!

Klimbos03_tiny

Junior Klimbos

Voor onze jonge gasten vanaf 7 jaar hebben we een speciaal Junior Klimbos ingericht. Je wordt hier groots onthaald als je met je arm gestrekt tot de lifeline op 1.30 meter reikt, maar nog niet de 1.60 meter voor de andere routes haalt. Toch zijn de 2 routes in dit Junior Klimbos bepaald niet kinderachtig. Je gaat met beide benen van de grond op 3 tot 5 meter hoogte en komt meer dan 25 overspanningen tegen. Jij overwint ze allemaal!

Het hoogtepunt van de dag

Ben je toe aan het grote werk, dan vind je in Klimbos Achterhoek sensationele uitdagingen. Route “Discovery” begint op ca. 3 meter boven de grond, maar wie daar z’n emoties nog de baas blijft, kan steeds hoger en moeilijker tot wel 17 meter op route “Vrije Val”. Ja, daarmee bereik je echt het hoogtepunt van een dag vol klimavontuur. (De vrije val is nog niet geopend. Deze openen we binnenkort)

Durf jij het aan?

Reserveer dan vandaag nog. Want in Klimbos Achterhoek is de sky de limit. Een bezoek aan dit klimbos duurt maximaal drie uur. Na afloop kun je heerlijk nagenieten bij De Heikamp onder het genot van de lekkerste pannenkoeken van Nederland, een drankje of een ijsje.

logo Achterhoek

Klimbos Achterhoek

Hengeloseweg 2
7261 LV Ruurlo
achterhoek@klimbos.nl
088 554 66 36

Toegangsprijzen

€ 19,95 voor volwassenen
€ 17,95 voor Jongeren grote bos
€ 13,95 voor Junior bos

Openingstijden

Van 28 maart tot 2 november
Woensdag t/m vrijdag: 12.00 – 18.00 uur
Weekenden: 10.00 – 18.00 uur
Feestdagen en schoolvakanties:
10.00 – 18.00 uur
Klik hier voor de actuele openingstijden