achterhoek header

Klimbos Achterhoek

Klimbos Achterhoek in Ruurlo is wat je noemt een echte ontdekking. Hier vind je maar liefst 6 verschillende klimavonturen en circa 100 verschillende overgangen. Oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 3 tot niet minder dan 12 meter. Achter elke boom schuilt hier een nieuwe verrassing. Maar daar laat jij je natuurlijk niet door afschrikken. Want je weet: de overwinning op jezelf zal zoet zijn! En inmiddels is Klimbos Achterhoek ook voorzien van een continue zekersysteem. Dus veiligheid gewaarborgd!

Thumbnail_Klimbos_kind_02Junior Klimbos

Voor onze jonge gasten vanaf 7 jaar hebben we een speciaal Junior Klimbos ingericht. Je wordt hier groots onthaald als je met je arm gestrekt tot de lifeline op 1.30 meter reikt, maar nog niet de 1.60 meter voor de andere routes haalt. Toch zijn de 2 routes in dit Junior Klimbos bepaald niet kinderachtig. Je gaat met beide benen van de grond op 3 tot 5 meter hoogte en komt meer dan 25 overspanningen tegen. Jij overwint ze allemaal!

Thumbnail_Klimbos_kind17

Het hoogtepunt van de dag

Ben je toe aan het grote werk, dan vind je in Klimbos Achterhoek sensationele uitdagingen. Route “Discovery” begint op ca. 3 meter boven de grond, maar wie daar z’n emoties nog de baas blijft, kan steeds hoger en moeilijker tot wel 17 meter op route “Vrije Val”. Ja, daarmee bereik je echt het hoogtepunt van een dag vol klimavontuur.

Durf jij het aan?

Reserveer dan vandaag nog. Want in Klimbos Achterhoek is de sky de limit. Een bezoek aan dit klimbos duurt maximaal drie uur. Maar daarmee is de pret nog niet gedaan. Want na afloop kun je bij De Heikamp nog lekker lang nagenieten onder het genot van de lekkerste pannenkoeken van Nederland, een drankje of een ijsje.

Unknown

Laat je verrassen bij De Heikamp

Bij De Heikamp zit je de hele dag goed. Je kunt op verschillende terrassen genieten van een fantastisch uitzicht op bos en landerijen. Heb je na het klimmen nog energie over, dan is De Heikamp een mooi vertrekpunt voor wandel- en fietstochten en leuke buitensport activiteiten. Voor de kleintjes van 2 tot 6 jaar hebben we het Kabouterpad; een ware ontdekkingstocht dwars door de natuur. En kom je met een groep dan maken we er iets heel speciaals van op De Bosveranda of De Boerangerie. Ideaal voor bedrijfsuitjes, familiefeesten en zakelijke bijeenkomsten.

logo Achterhoek

Klimbos Achterhoek

Hengeloseweg 2
7261 LV Ruurlo
achterhoek@klimbos.nl
(088) 554 66 36

Let op! Teken

Reglement Klimbos Achterhoek

Toegangsprijzen

€ 19,95 voor volwassen
€ 17,95 voor Jongeren, grote bos
€ 13,95 voor Juniorbos

Openingstijden

Van 25 maart t/m 30 oktober
Woensdag en vrijdag: 12.00 – 18.00 uur
Weekenden: 10.00 – 18.00 uur
Feestdagen en schoolvakanties dagelijks van:
10.00 – 18.00 uur

Klik hier voor de actuele openingstijden

Unknown-2


Openingstijden

Van 28 maart tot 2 november Woensdag t/m vrijdag: 12.00 – 18.00 uur Weekenden: 10.00 – 18.00 uur Feestdagen en schoolvakanties dagelijks van: 10.00 – 18.00 uur Klik hier voor de actuele openingstijden


Toegangsprijzen

€ 19,95 voor volwassenen € 17,95 voor Jongeren grote bos € 13,95 voor Junior bos