Kinderfeestje Veluwe

Kinderfeestje

in Klimbos Veluwe

Ben je op zoek naar de leukste locatie voor jouw verjaardag? Vier je kinderfeestje in Klimbos Veluwe! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je het avontuur aan. Hoe hoger de routes, hoe moeilijker het wordt.

Het reserveren van een kinderfeestje kan eenvoudig online. Daar kun je gelijk zien wanneer er plek is. Je kiest de juiste tickets, datum, starttijd en vervolgens is het mogelijk het klimuitje te upgraden tot een kinderfeestje. Bij Klimbos Veluwe in Apeldoorn zijn er drie verschillende arrangementen te kiezen. Welke je ook kiest, het wordt een onvergetelijke dag!

Let op: instructies worden gegeven op tijdstip en niet op arrangement. De grootte van de instructiegroep kan hierdoor variëren.

De Dunne Den

+ € 1,50 per persoon

 

Bij De Dunne Den krijgen alle kinderen tijdens de pauze drinken met keuze tussen Ranja fruitsap of een CapriSun. Bij de afsluiting van het feestje ontvangen alle kinderen een echt Klimbos diploma en de jarige een cadeautje.

Inclusief:

– Klimdiploma
– Drinken
– Cadeautje jarige

De Fijne Spar

+ € 2,50 per persoon

 

Bij De Fijne Spar krijgen alle kinderen tijdens de pauze drinken met keuze tussen Ranja fruitsap of een CapriSun en een zakje chips. Bij de afsluiting van het feestje ontvangen alle kinderen een echt Klimbos diploma en de jarige een cadeautje.

Inclusief:

– Klimdiploma
– Drinken
– Zakje chips
– Cadeautje jarige

De Reuze Spar

+ € 6,50 per persoon

Bij De Reuze Spar krijgen alle kinderen tijdens de pauze drinken met keuze uit Ranja fruitsap of een CapriSun. Na het klimmen staan de frietjes met snack klaar. Bij de afsluiting van het feestje ontvangen alle kinderen een echt Klimbos diploma en de jarige een cadeautje.

Let op! De frietjes worden tussen 13.00 en 17.00 uur geserveerd na het klimmen. Indien er daarna nog tijd over is kan er verder geklommen worden.

Inclusief:

– Klimdiploma
– Drinken
– Friet & snack
– Cadeautje jarige

EEN KINDERFEESTJE RESERVEREN?

Het boeken van een klimfeestje met eventuele een upgrade kan eenvoudig  online. Selecteer hiervoor de klimfeest tickets, geldig vanaf 5 kinderen. Vanaf 20 kinderen vragen we contact op te nemen via 088 554 66 36 of veluwe@klimbos.nl.

Handig om te weten!

Je reserveert alleen voor de klimmers. Ouders en begeleiders hoeven geen ticket te kopen en kunnen lekker vanaf de grond kijken en toezicht houden.

Ja, aan de kassa kun je een extra kaartje kopen. Handig als je niet zeker weet met hoeveel personen je bent. We raden wel aan van tevoren te reserveren om zeker te zijn van een starttijd.

Met een minimale reikhoogte van 1.30m mag er geklommen worden. Met een juniorticket kun je de juniorroutes klimmen. Voor een jongere ticket moet je een reikhoogte van 1.60m hebben. Met een jongere ticket kun je alle routes klimmen. Let op: tot 12 jaar dient een volwassene toezicht te houden bij de groene, blauwe en bruine routes. Voor de rode, zwarte en grijze routes dient er een volwassene mee te klimmen.

Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen voor een ticket. Je ontvangt van ons een tegoedbon om een andere keer te komen klimmen.

Nog vragen? Ga naar de veelgestelde vragen.