Kinderfeestje | Klimbos

Kinderfeestje

Vier je feestje in het Klimbos in Lage Vuursche (Baarn)! Verleg samen met je vriendjes en vriendinnetjes je grenzen, met diverse klimroutes en uitdagingen. En hoe hoger de routes, hoe moeilijker ze worden. Een echte uitdaging dus voor een avontuurlijk en actief feestje. Je kunt je Klimbos entree upgraden met één van deze arrangementen:

De Dunne Den


(€1,50 per persoon + toegangsprijs)

* Diploma
* Limonade
* Cadeautje jarige

Bij dit arrangement krijgen de kinderen tijdens een pauze ranja, zoveel als ze lusten! Bij de instructie ontvangt de jarige een cadeautje van de instructeur. En tijdens het afsluiten van het feestje ontvangen ze allemaal een klimbosdiploma.

De Fijn Spar


(€2,50 per persoon + toegangsprijs)

* Diploma
* Limonade
* Zakje chips
* Cadeautje jarige

De kinderen krijgen tijdens een pauze ranja, zoveel als ze lusten met daarbij een zakje chips. Bij de instructie ontvangt de jarige een cadeautje van de instructeur. En tijdens het afsluiten van het feestje ontvangen ze allemaal een klimbosdiploma.

De Reuze Spar


(€6,50 per persoon + toegangsprijs)

* Diploma
* Limonade
* Friet & snack
* Cadeautje jarige

De kinderen krijgen tijdens een pauze ranja, zoveel ze lusten! Bij de instructie ontvangt de jarige een cadeautje van de instructeur. En na het klimmen staan de frietjes met een snack klaar. Tijdens het afsluiten van het feestje ontvangen ze allemaal een klimbosdiploma.
Let op! De frietjes worden tussen 13.00 en 17.00 uur gereserveerd en worden alleen na het klimmen genuttigd.

Wil je een van deze arrangementen boeken? Dat kan!


Het boeken van arrangementen gebeurt online, als de groep niet groter is dan 15 personen. Let wel op, de prijs van het gehele arrangement komt bovenop de standaard entreeprijs.

Reserveer hier uw arrangement

Lees hier verder