Naamswijziging Klimbossen

4 januari 2024

Het nieuwe jaar is net begonnen en er is al meteen een wijziging bij de Klimbossen van Klimbos Nederland. ๐ŸŒณ
Tot nu toe werden de Klimbossen aangeduid met de streeknaam, maar vanaf 1 januari wordt dit aangepast naar de plaatsnaam.
De naamswijziging is een logische stap. Directeurย Ciaran Barsemaย vertelt: โ€We zien dat mensen de klimbossen associรซren met de plaats waarin het bos ligt. Veel mensen hebben het bijvoorbeeld al over Klimbos Ruurlo. Ook online wordt hier meer op gezochtโ€. โ€œMet het oog op eventuele uitbreiding van de locaties is dit ook een goede stapโ€, vultย Rodrick de Wolffย (directeur) aan.
De naamgeving is al doorgevoerd en vanaf het nieuwe klimseizoen (voorjaarsvakantie) is het ook op de locaties zichtbaar.

Klimbos Nederland heeft 5 klimlocaties, te weten: Klimbos Apeldoorn, Klimbos Bergen op Zoom, Klimbos Dordrecht, Klimbos Lage Vuursche en Klimbos Ruurlo.

Deel dit verhaal

Kies een locatie

De locaties zijn stuk voor stuk uniek, maar รฉรฉn ding hebben ze gemeen: de prachtige omgeving.ย 

Al onze klimbossen zijn gelegen in รฉchte bossen, waarbij we niet werken met klimpalen. Hierdoor krijg jij de beste klimervaring! De routes bouwen en onderhouden we zelf en worden extern gekeurd op veiligheid. Ons personeel wordt opgeleid om veiligheidsintructies te geven en om jou de mooiste beleving te bieden. Een dag om nooit meer te vergeten!