Burgermeester opent Kabouterroute Pijnenburg in Lage Vuursche

12 juni 2024

Vandaag heeft burgemeester Röell samen met de kinderburgermeester Philippine Rotteveel een nieuwe Kabouterroute in Lage Vuursche geopend: Kabouterroute Pijnenburg. De route van 1,3 km lang, speciaal voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar, loopt over Landgoed Pijnenburg.

Kabouterroute Pijnenburg wordt geopend

De kabouterroute is een mooie activiteit voor kinderen voor wie Klimbos Lage Vuursche nog niet toegankelijk is. Hierdoor is er nog meer te beleven voor het hele gezin”, aldus Ciaran Barsema, directeur van Klimbos Nederland.

De kabouterroute volgt palen met een rode bovenkant en bij de handgemaakte grote kabouterpalen zijn er opdrachten te voltooien. Deze opdrachten staan beschreven in het kabouterboekje dat aan te schaffen is bij de kassa van Klimbos Lage Vuursche. Als alle opdrachten voltooid zijn, kunnen de kinderen een beloning ophalen. De route is altijd te lopen, echter kan het kabouterpakket enkel aangeschaft worden tijdens de openingstijden van Klimbos Lage Vuursche.

Deel dit verhaal

Kies een locatie

De locaties zijn stuk voor stuk uniek, maar één ding hebben ze gemeen: de prachtige omgeving. 

Al onze klimbossen zijn gelegen in échte bossen, waarbij we niet werken met klimpalen. Hierdoor krijg jij de beste klimervaring! De routes bouwen en onderhouden we zelf en worden extern gekeurd op veiligheid. Ons personeel wordt opgeleid om veiligheidsintructies te geven en om jou de mooiste beleving te bieden. Een dag om nooit meer te vergeten!