Er is er een jarig, hoera, hoera! 

20 augustus 2023

In het klimbos worden veel kinderfeestjes georganiseerd. Collega Judith heeft haar ervaring met een kinderfeestje opgeschreven: 
 

Terwijl ik kom aanlopen met frietjes en limonade, zingen de vriendjes en vriendinnetjes van Lauren uit volle borst. Lauren is namelijk jarig en viert zijn kinderfeestje bij ons in het Klimbos. 

Lauren vertelt enthousiast aan mij, waarom hij zo graag naar het klimbos wilde om zijn verjaardag te vieren. Ik ben hier een keer eerder geweest met een ander kinderfeestje en toen was dat zo leuk dat ik zelf ook voor mijn verjaardagsfeestje wilde komen!” 

Na het eten kom ik de kinderen tegen in het bos. Ze zijn weer enthousiast verder aan het klimmen en spelen. Niet alleen de kinderen vinden het geweldig, de ouders genieten ook! De ouders van Lauren maken foto’s en bekijken de blije kinderen. De moeder van Lauren geeft aan dat ze het fijn vindt dat de kids het zo leuk vinden om buiten in de natuur te klimmen. Ook zegt ze: “Eén van de kinderen vindt het klimmen ietsje lastiger, maar de anderen moedigen aan. Heel mooi om te zien hoe ze elkaar op zo’n jonge leeftijd al helpen!” 

Vlak voordat Lauren en zijn vriendjes en vriendinnetjes naar huis gaan, komen ze nog langs de kassa om een cadeautje te halen en een afsluitende foto te laten maken. De kinderen rennen vrolijk rond en houden trots hun klimdiploma in de lucht. Ze praten na over alles wat zij hebben geklommen, hoe stoer ze zichzelf vinden en dat het spannend, maar vooral gaaf was! 

Als alle gasten weg zijn, praat ik nog even na met mijn collega’s. “Het is altijd zo leuk om te zien hoe we de jarige een geweldige dag kunnen bezorgen in ons klimbos!” zegt collega Ingrid. 
Een andere collega vult aan: “Tijdens de instructie konden ze al bijna niet wachten om zelf te gaan klimmen, zo enthousiast waren ze!” We lachen en zijn het er allemaal over eens dat de blijheid van de kinderen aanstekelijk werkt. Een geslaagde dag voor de jarige, is voor ons ook een cadeautje! En met een glimlach nemen wij van elkaar afscheid. Klaar voor deze dag en alweer zin in de volgende kinderfeestjes! 

Deel dit verhaal

Kies een locatie

De locaties zijn stuk voor stuk uniek, maar één ding hebben ze gemeen: de prachtige omgeving. 

Al onze klimbossen zijn gelegen in échte bossen, waarbij we niet werken met klimpalen. Hierdoor krijg jij de beste klimervaring! De routes bouwen en onderhouden we zelf en worden extern gekeurd op veiligheid. Ons personeel wordt opgeleid om veiligheidsintructies te geven en om jou de mooiste beleving te bieden. Een dag om nooit meer te vergeten!