Genomineerd!

28 juli 2022

Lekker eropuit in eigen land, heerlijk toch! Maar waar ga je heen? Een museum, dierentuin, pretpark, varen op een boot, klimmen in een bos? Er is zo veel keuze!

Wij zeggen uiteraard dat je moet komen klimmen, dat is het leukste wat er is! Samen klimmen en een enorm uitdagende dag beleven. Lekker buiten in de natuur.

Maar het zou nog leuker zijn als onze klimmers en hun families, vrienden- en kennissenkringen ook weten hoe leuk het klimmen is!

De ANWB organiseert jaarlijks de verkiezing voor het leukste uitje. Dit jaar zijn we met al onze locaties genomineerd! Super tof!
Help jij ons door te laten weten dat klimmen bij Klimbos Nederland echt het allerleukste uitje is? Dat kan via www.klimbos.nl/stemmen

Deel dit verhaal

Kies een locatie

De locaties zijn stuk voor stuk uniek, maar één ding hebben ze gemeen: de prachtige omgeving. 

Al onze klimbossen zijn gelegen in échte bossen, waarbij we niet werken met klimpalen. Hierdoor krijg jij de beste klimervaring! De routes bouwen en onderhouden we zelf en worden extern gekeurd op veiligheid. Ons personeel wordt opgeleid om veiligheidsintructies te geven en om jou de mooiste beleving te bieden. Een dag om nooit meer te vergeten!