Klimbos en Stichting Kinderfeest: Samen voor onvergetelijke verjaardagen!

11 juli 2024

Stichting Kinderfeest en Klimbos Nederland werken samen om kinderen in armoede een geweldig kinderfeestje te geven. De stichting heeft het volgende artikel geplaatst:

Dankzij de fantastische samenwerking met Klimbos kunnen we nóg meer kinderen in armoede een onvergetelijke verjaardag bezorgen! Klimbos schenkt gratis feestjes, waardoor deze kinderen ondanks hun moeilijke thuissituatie toch kunnen genieten van een dag vol plezier en avontuur.

Een droom die uitkomt
Voor veel kinderen in armoede is een verjaardagsfeestje een onbereikbare droom. De financiële problemen van hun ouders maken het vaak onmogelijk om een feestje te organiseren. Stichting Kinderfeest zet zich in om deze droom tóch te realiseren. En met de hulp van Klimbos kunnen we nu nog meer impact maken!

Samenwerking voor een betere toekomst
We zijn enorm dankbaar voor de samenwerking met Klimbos. Deze donatie maakt het mogelijk om meer kinderen een onvergetelijke verjaardag te bezorgen. We hopen dat dit een inspiratie is voor andere bedrijven en organisaties om zich ook in te zetten voor deze kwetsbare groep kinderen.

Samen maken we het verschil!

#kinderfeest #armoede #klimbos #samensterk #verjaardag

Deel dit verhaal

Kies een locatie

De locaties zijn stuk voor stuk uniek, maar één ding hebben ze gemeen: de prachtige omgeving. 

Al onze klimbossen zijn gelegen in échte bossen, waarbij we niet werken met klimpalen. Hierdoor krijg jij de beste klimervaring! De routes bouwen en onderhouden we zelf en worden extern gekeurd op veiligheid. Ons personeel wordt opgeleid om veiligheidsintructies te geven en om jou de mooiste beleving te bieden. Een dag om nooit meer te vergeten!