Waar een eerste date toe kan leiden…

12 februari 2023

Het is 2016

Bij de ingang van het Klimbos ontmoeten Nick en Carlijn elkaar. Spannend zo’n date én dan ook nog de hoogte in bij het Klimbos. Nick is met de auto gekomen en Carlijn kon op de fiets.

Na een wat onwennige kennismaking met elkaar, worden ze meegenomen voor de instructie. De klimgordel aan, luisteren naar de uitleg en vervolgens het demo-parcours af.

En dan? Ja, waar ga je beginnen?

Toch maar een oranje route om erin te komen. De eerste ladder op en ondertussen ook nog wat kletsen. De uitdaging zit hem nu niet alleen in het klimmen zelf, maar ook in het elkaar leren kennen en jezelf zo goed mogelijk presenteren voor de anderen. Je wil toch een goede indruk achterlaten. Nick houdt eigenlijk niet zo van hoogtes, maar laat zich niet kennen en overwint enorm veel tijdens deze date!

Zowel Nick als Carlijn voelen een klik en klimmen nog wat routes. Na een uur of 3 geklommen te hebben is het welletjes. Ze hebben zichzelf uitgedaagd (sommige stukken zijn toch wel erg hoog) én ze hebben elkaar beter leren kennen. Na een drankje is de date voorbij en gaat ieder zijn eigen weg naar huis. Voor beiden smaakt het naar meer!

Het verhaal stopt hier niet. Het is ondertussen 2022 en Nick en Carlijn zijn alweer een tijdje getrouwd en hebben 2 prachtige kids. Een sprookje wat begon in het Klimbos!

Deel dit verhaal

Kies een locatie

De locaties zijn stuk voor stuk uniek, maar één ding hebben ze gemeen: de prachtige omgeving. 

Al onze klimbossen zijn gelegen in échte bossen, waarbij we niet werken met klimpalen. Hierdoor krijg jij de beste klimervaring! De routes bouwen en onderhouden we zelf en worden extern gekeurd op veiligheid. Ons personeel wordt opgeleid om veiligheidsintructies te geven en om jou de mooiste beleving te bieden. Een dag om nooit meer te vergeten!