Geweldig event van Railsport bij Klimbos Lage Vuursche

18 juni 2024

Railsport Nederland organiseert jaarlijks zo’n 35 evenementen voor de bij hen aangesloten spoorwegbedrijven. Medewerkers van deze bedrijven (én hun gezinnen) kunnen deelnemen aan dergelijke evenementen. Op zondag 2 juni vond zo’n evenement plaats bij Klimbos Lage Vuursche.

De doelstelling van deze evenementen is om medewerkers van de aangesloten bedrijven op een laagdrempelige manier ervaring te laten opdoen met sport en bewegen. Het Klimbos past hier perfect bij.  Denice Sprengers, eventmanager bij Railsport Nederland, vertelt” We waren voor een locatiebezoek van ons SUP-evenement in de Biesbosch en raakten aan de praat met één van de medewerkers van Klimbos Dordrecht. Op zijn advies hebben we contact opgenomen met Ciaran en Rodrick (red. eigenaren Klimbos Nederland). Het enorme enthousiasme was aanstekelijk en we gingen meteen overstag.”

Het enthousiasme dat de eigenaren uitstraalden werd ook ervaren bij de andere medewerkers van het Klimbos.  De communicatie verliep vlot en alles was duidelijk. Het programma werd volledig op maat gemaakt en hierdoor kon er een recordaantal klimmers op de dag geplaatst worden.

Ook de medewerkers van de aangesloten bedrijven bij Railsport waren erg enthousiast. In een recordtijd werd het maximaal aantal aanmeldingen bereikt en zat de dag volledig vol!

Op de dag zelf was er een strak schema met elk kwartier een instructie-moment. Na de instructie konden de klimmers zelfstandig 2 uur klimmen. Het was een hele uitdaging om het logistiek allemaal voor elkaar te krijgen, maar de samenwerking tussen Railsport en Klimbos Lage Vuursche verliep vlekkeloos.

De hele dag werden er enkel lachende gezichten gezien. Vele angsten werden overwonnen en de vrije val was het hoogtepunt van de dag voor de klimmers. Iedereen die de vrije val deed, werd met luid gejuich en applaus opgewacht.

“Railsport Nederland kijkt tevreden terug op een geslaagd Klimbos-evenement en waardeert de inzet en professionaliteit van het Klimbos-personeel. Dit evenement is een mooi voorbeeld van hoe effectieve samenwerking en goede communicatie bijdragen aan het succes van evenementen in het algemeen en onze evenementen in het bijzonder!”, besluit Denice.

Deel dit verhaal

Kies een locatie

De locaties zijn stuk voor stuk uniek, maar één ding hebben ze gemeen: de prachtige omgeving. 

Al onze klimbossen zijn gelegen in échte bossen, waarbij we niet werken met klimpalen. Hierdoor krijg jij de beste klimervaring! De routes bouwen en onderhouden we zelf en worden extern gekeurd op veiligheid. Ons personeel wordt opgeleid om veiligheidsintructies te geven en om jou de mooiste beleving te bieden. Een dag om nooit meer te vergeten!