Klimbos Bergen op Zoom nu nog groter! 

14 juni 2024

Afgelopen weken is er hard gewerkt door de bouwploeg van Klimbos Nederland in Bergen op Zoom. Het Klimbos in natuurgebied Brabantse Wal heeft namelijk een nieuwe route erbij gekregen en daarbij komt het totaal op 10 klimroutes! Vanmiddag werd deze route feestelijk geopend door de abonnementhouders van het Klimbos, zij mochten de route als eerste klimmen.

De wens voor een 4e juniorroute, met voornamelijk zip-lines, was er al langer voor het grootste klimbos in Noord Brabant. “Bij Klimbos Bergen op Zoom merkten we dat onze juniorklimmers ook graag een tokkelroute zouden willen doen. Echter is de bruine route enkel toegankelijk voor klimmers groter dan 1,40m lang. Hierdoor kwamen we op het idee om een junior-tokkelroute te realiseren. Voor reguliere klimmers, die de bruine route wat te spannend vinden, is er dus nu ook een alternatief.”, aldus Ashley Godeschalk, locatiemanger van Klimbos Bergen op Zoom.

Na het doorknippen van het oranje lint met de grote schaar, was er ruimte voor een glaasje Bubbelfris én uiteraard kon daarna de route geklommen worden. 

Deel dit verhaal

Kies een locatie

De locaties zijn stuk voor stuk uniek, maar één ding hebben ze gemeen: de prachtige omgeving. 

Al onze klimbossen zijn gelegen in échte bossen, waarbij we niet werken met klimpalen. Hierdoor krijg jij de beste klimervaring! De routes bouwen en onderhouden we zelf en worden extern gekeurd op veiligheid. Ons personeel wordt opgeleid om veiligheidsintructies te geven en om jou de mooiste beleving te bieden. Een dag om nooit meer te vergeten!