Kom samen klimmen

28 januari 2022

De wereld gaat steeds verder open en dat betekent dat er weer veel leuke dingen gedaan kunnen worden. Vanaf zaterdag 19 februari zijn onze Klimbossen ook weer geopend. Dus of je nu wil klimmen in Klimbos Achterhoek (Ruurlo), Klimbos Brabantse Wal (Bergen op Zoom), Klimbos Dordrecht (in de Biesbosch), Klimbos Gooi-Eemland (Lage Vuursche) of Klimbos Veluwe (Apeldoorn), wij staat op al deze plaatsen voor je klaar!

Een geweldig dagje uit voor het hele gezin. Of je nu 8 of 88 bent, iedereen kan klimmen! Je moet alleen minimaal 1.20m lang zijn én 6 jaar voor de juniorroutes (oranje) en 1.40m voor de overige routes. Kies zelf je uitdaging!

Je bezoek aan het klimbos begint met een verplichte veiligheidsinstructie en daarna mag je zelf aan de slag. Jij bepaalt welke route je gaat klimmen. Ga je voor moeilijke overgangen, klauter je in netten, tokkel je tussen de bomen door of spring jij de bungee en/of vrije val? Na zo’n 3 uur klimmen zit het uitje erop, maar dan begint de vermoeidheid ook echt toe te slaan, geloof ons!

Kom samen klimmen en beleef het meest uitdagende dagje uit!

Deel dit verhaal

Kies een locatie

De locaties zijn stuk voor stuk uniek, maar één ding hebben ze gemeen: de prachtige omgeving. 

Al onze klimbossen zijn gelegen in échte bossen, waarbij we niet werken met klimpalen. Hierdoor krijg jij de beste klimervaring! De routes bouwen en onderhouden we zelf en worden extern gekeurd op veiligheid. Ons personeel wordt opgeleid om veiligheidsintructies te geven en om jou de mooiste beleving te bieden. Een dag om nooit meer te vergeten!