Klimbos Brabantse Wal

Klimbos Brabantse Wal

Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom is wat je noemt een beestachtig bos. Hier vind je maar liefst 7 verschillende klimavonturen en circa 100 verschillende overgangen. Oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 3 tot 18 meter. Daar word je wel even klein van. Heel even maar, want jij laat je door hoogte niet temmen! Klimbos Brabantse Wal is voorzien van een continu zekersysteem. Dus veiligheid gewaarborgd!

 


Medio 2018 beschikbaar: de bungee & vrije val!

Het duurt nog even, maar in de planning staat een uitbreiding van een nieuwe route in Klimbos Brabantse Wal. Over een paar maanden zal de grijze route geopend worden. Als je houdt van attracties die je adrenaline tot een hoogtepunt brengen dan moet je straks deze route zeker niet overslaan. Route grijs bestaat uit twee onderdelen: de vrije val en de bungeejump. Bij de bungee beland je via een tokkel in een gigantisch net. Bij de vrije val spring je van een 17 meter hoog platform naar beneden. Een gigantische kick! Wedden dat je nog een keer de sprong wil maken?


 

Het hoogtepunt van de dag

Ben je toe aan het grote werk, dan vind je in Klimbos Brabantse Wal sensationele uitdagingen. Route “Discovery” begint op ca. 3 meter boven de grond, maar wie z’n grenzen nog niet heeft ontdekt, kan steeds hoger en moeilijker tot wel 18 meter op route “No Limit”. Daarmee bereik je echt het hoogtepunt van een dag vol klimavontuur.

Junior Klimbos

Voor onze jonge gasten vanaf 7 jaar hebben we een speciaal Junior Klimbos ingericht. Je wordt hier groots onthaald als je met je arm gestrekt tot de lifeline op 1.30 meter reikt, maar nog niet de 1.60 meter van de andere routes haalt. Toch zijn de 2 routes in dit Junior Klimbos bepaald niet kinderachtig. Je gaat met beide benen van de grond op 3 tot 5 meter hoogte en komt meer dan 35 overspanningen tegen.

Durf jij het aan?

Reserveer dan vandaag nog. Want in Klimbos Brabantse Wal is de sky de limit. Een bezoek aan dit klimbos duurt 3,5 uur inclusief instructie. Na afloop kun je heerlijk nagenieten onder het genot van een drankje of een ijsje.

Toegangsprijzen


Volwassene (vanaf 16 jaar)                        € 21,95
Jongere (tot 16 jaar, 1.60m reikhoogte) € 19,95
Junior (1.30m reikhoogte)                         € 14,95

 

RESERVEREN KAN ALLEEN ONLINE

Lees hier ons reglement voordat
je de hoogte in gaat

Openingstijden

Open 24 maart t/m 4 november 2018

Deze week en volgende week geopend van 10.00 – 18.00 uur

Op Koningsdag (vrijdag 27 april) open van 10.00 – 18.00 uur

Woensdag t/m vrijdag: 12.00 – 18.00 uur
Weekenden, feestdagen en schoolvakanties dagelijks open: 10.00 – 18.00 uur

Een bezoek aan het Klimbos duurt ongeveer 3,5 uur.

Contact Brabantse Wal


Boslustweg 1
4624 RB Bergen op Zoom

brabantsewal@klimbos.nl
(088) 554 66 36

Teken-Alarm!


Het tekenseizoen is begonnen, na het klimmen altijd even je lichaam goed controleren. Meer informatie vind je hier.